Vidal egy hétig nem bevethető

2013. November 13. Wednesday in Elemzés, Előzetes, Hírek, Olasz Serie A

A Juventus középpályása kisebb sérülést szedett össze a Napoli elleni bajnoki rangadón, a torinóiak nagyjából 7-8 napig nem számíthatnak a játékára.
Arturo Vidal

Vidalnak csak pár napot kell kihagynia hétvégi sérülése miatt.

Arturo Vidal kezdő volt a vasárnapi találkozón, és gyakorlatilag végigjátszotta azt, csak az utolsó percekre cserélte le Antonio Conte. A meccs közben már fájdalomra panaszkodott a combhajlító izmában, ezért hétfőn több vizsgálaton is átesett. Ezek eredménye szerint a játékos megúszta a hosszabb kihagyást, mindössze egy hétig nem állhat csapata rendelkezésére. Ez a világbajnoki pótselejtezők fényében azt jelenti, hogy a chilei focistának klubja egyetlen meccsét sem kell kihagynia.

“Vidal, aki sérülése miatt nem játszotta végig a Napoli elleni meccset, az előzetes várakozások szerint 7-8 napot lesz kénytelen kihagyni. Ő továbbra is kész csatlakozni a chilei válogatott keretéhez, ám a dél-amerikai szövetség egyelőre még nem döntött beválogatása kapcsán” – szól a Juventus közleménye. A chilei a torinóiak második legeredményesebb játékosa, a bajnokságban már öt gólnál jár.

A Juventus legközelebb november 24-én lép pályára, a bajnokságban a Livorno lesz az ellenfele: a Livorno győzelmének az oddsa 9.00, a döntetlenre 4.50, a Juventus sikerére 1.36 a szorzó.

Az elmúlt fordulóban a Juventus 3-0-ra verte a Napolit, a Livorno pedig 2-0-ra kikapott az Inter otthonában, előbbi ezzel egy pontra megközelítette a listavezető Romát, míg utóbbi visszacsúszott a 12. helyre.

Az elmúlt szezonban a Juventus hazai pályán 2-0-ra verte a Livornót, amelynek otthonában 1-1-es döntetlent játszottak a csapatok.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply