Prandelli bízik Balotelliben

2013. November 13. Wednesday in Elemzés, Előzetes, Hírek, Világbajnokság 2014

Mario Balotelli

Az olasz szövetségi kapitány formajavulást vár a Milan támadójától, aki ebben a szezonban még csak öt gólt szerzett.

A Milan továbbra is nagyon gyengén teljesít, az olasz bajnokság elmúlt szezonjában a harmadik helyet megszerző alakulat 12 forduló után csak a 10. a tabellán. Massimiliano Allegri csapata a bajnokságban négy, összesen már hat meccs óta nyeretlen, a hétvégén az utolsó helyezett Chievót sem sikerült legyőzni. A problémák egyik oka a Milan idei vérszegény támadójátéka, a csapat a bajnokságban még csak 17 gólt szerzett, ráadásul az elmúlt évben remeklő gólvágók egyelőre gyengélkednek.

Stephan El Shaarawy hosszú ideje sérült, míg a szintén olasz válogatott Mario Balotelli formán kívül játszik. A 23 éves játékos az elmúlt öt meccsén nem szerzett gólt, gyenge teljesítménye miatt a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-meccsen pedig csak a cserepadon kezdett.

Ennek ellenére Cesare Prandelli beválogatta a pénteki, Németország, és a jövő hét keddi, Nigéria ellen készülő válogatott keretbe. A szövetségi kapitány szerint Balotelli mentálisan nincs rendben manapság.

“A nagy bajnokok tudják, hogy vezethetik győzelemre a csapatot. Balotelli most egy nehéz időszakon megy keresztül, de nem felejtett el focizni, csak egy kis önbizalomra lenne szüksége” – mondta Balotelli kapcsán Prandelli.

Olaszország pénteken látja vendégül Németországot, a barátságos meccs előtt a hazaiak győzelmének az oddsa 2.87, a döntetlenre 3.40, a vendégek sikerére 2.37 a szorzó.

A két válogatott legutóbb tavaly az Eb elődöntőjében találkozott, akkor az olasz válogatott Balotelli két góljával nyert 2-1-re.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply