Wenger még erősít a rajtig

2014. July 21. Monday in Angol Premier Liga, Hírek

Arsene Wenger

Arsene Wenger elárulta, hogy továbbra is figyeli az átigazolási piacot, és bízik benne, hogy tovább tudja erősíteni együttesét.

 

Az Arsenal szurkolói sokáig azért kritizálták Wengert, mert a szakember nem pótolta kulcsemberekkel a rendszerint jó pénzért távozó sztárjátékosokat. Úgy tűnik, idén nem sajnálja az erősítésre a pénzt a londoni együttes, legalábbis a szakvezető szeretne még néhány új embert szerződtetni.

“Elégedett vagyok az eddigi erősítésekkel, de még messze nincs vége az igazolásoknak. Még hosszú idő van az átigazolási szezon lezárásáig. Nem mondhatok neveket, mert egyáltalán nem biztos, hogy sikerrel járunk minden kiszemeltnél, de szeretnénk tovább erősíteni” – fogalmazott Wenger.

Az Arsenal eddig két játékost szerződtetett, Alexis Sanchez és Mathieu Debuchy is kulcsember lehet a következő idényben. Lesznek azonban távozók is, Lukasz Fabianskinak és Bacary Sagnának például lejárt a szerződése, és nem hosszabbítottak a klubbal. Esély van Thomas Vermaelen távozására is, de amennyiben a belga védő megy, hasonló kvalitású hátvéd érkezik helyette.

“Nem garantálom, hogy Vermaelen marad, de ha elhagyja a klubot, egész biztosan érkezik helyére egy belső védő. Kapus poszton is szeretnék konkurenciát teremteni Wojciech Szczesnynek, ezért ide is biztosan veszünk még játékost” – árulta el Wenger.

Arra, hogy az Arsenal az első négyben végez a következő idényben, 1.50 az odds, míg a bajnoki címére 7.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply