Nem adja el kulcsembereit a Juventus

2014. July 21. Monday in Hírek, Olasz Serie A

Arturo Vidal
A napokban a Juventusnál bejelentett edzőváltás általános meglepetést okozott Torinóban, de az első hírekkel ellentétben Antonio Conte nem a kulcsemberek tervezett eladása miatt távozott.

 

Antonio Contéve teljesen váratlanul bontott szerződést a Juventus, és a bejelentést követően egyik fél sem hozta nyilvánosságra a szakítás okát. Egyesek szerint a Conte és a vezetőség között megromlott kapcsolat vezetett a váláshoz, mások úgy tudták, hogy a szakember azért állt fel, mert a klub el akarta adni legjobb játékosait, így Arturo Vidalt és Paul Pogbát is.

Ez utóbbi feltételezést cáfolta most Pavel Nedved, a Juventus sportigazgatója, aki kijelentette: a csapat meg akarja tartani értékeit, így Pogba és Vidal sem hagyhatja el az együttest.

“Aki azt gondolja, hogy Antonio Conte a klub átigazolási stratégiája miatt mondott le, téved. A tervünk egyértelmű: meg akarjuk tartani a legjobb játékosainkat, köztül Vidalt és Pogbát is. Senkit sem akarunk eladni, főképp nem Vidalt. Természetesen ha visszautasíthatatlan ajánlatot kapnánk, elgondolkoznánk, de nem akarjuk elveszteni a bajnokainkat. A BL-ben és a bajnokságban is sikeresek akarunk lenni, csak olyan játékosokat adunk el, akik nem szerepelnek a szakmai terveinkben” – nyugtatta meg a szurkolókat Nedved, azt azonban nem árulta el, hogy ez esetben mi vezetett Conte távozásához.

Arra, hogy a Juventus a következdő idényben is megvédi címét a Serie A-ban, 2.20 az odds, míg a Napoli bajnoki elsőségére 6.00, a Roma trónfosztására 3.25 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply