Rodriguez egyre közelebb a Real Madridhoz

2014. July 21. Monday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

James Rodriguez
Spanyol és francia hírügynökségi jelentések szerint James Rodriguez, a Monaco kolumbiai támadója napokon belül a Real Madrid játékosa lehet.

 

Rodriguez már a világbajnokságon adott egyik interjúban is elkotyogta, hogy ha rajta múlna, a spanyol bajnokságban szerepelne, és ha választani lehetne a nagy csapatok között, akkor a Real Madrid mellett tenné le a voksát. A királyi gárdánál nem is haboztak sokat, felvették a kapcsolatot a labdarúgóval, valamint klubjával, az AS Monacóval.

Azóta a támadó egyre közelebb kerül a klubváltáshoz, a napokban kijelentette, hogy többé nem lép pályára a Monaco színeiben, és nem is utazott el az együttes amerikai felkészülési edzőtáborába. Ehelyett jelenleg egyedül edz, a napokban pedig Madridban tűnt fel, szemfüles rajongók fotókat is készítettek róla a spanyol főváros repülőterén.

A hírek szerint a Real 80 millió eurót ajánlott a világbajnokságon hat gólig jutó játékosnak, ennek egy részét készpénzben fizetné, a másik részlet pedig Diego Lopez játékjoga lenne.

Az AS szerint a Real már Rodriguez szobáját is lefoglalta az edzőközpontjában, és számít a játékosra az augusztus elsején kezdődő edzőtáborában. Ha a támadó a jövő hónap első napján munkába áll, akkor 25 napos szabadságot követően áll ismét munkába a vb után.

A Real helyzetét nehezíti, hogy a kolumbiai futballista szerződtetéséhez az argentin Angel di Mariát el kellene adni, az érte kapott pénzből lenne ugyanis fedezet a Rodriguez megvásárlásához.

A Real Madrid augusztus 12-én a Sevilla ellen játszik az európai szuperkupa-döntőben. Rendes játékidőben aratott győzelmére 1.36 az odds, a döntetlenre 5.00, a Sevilla 90 perc alatt elért diadalára 7.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Leave a Reply