Újabb játékosokat igazolhat a Liverpool

2014. July 21. Monday in Angol Premier Liga, Hírek

Brendan Rodgers

A Liverpool eddig sem tétlenkedett az átigazolási időszakban, de továbbra is aktív maradhat az átigazolások terén, a napokban két új játékost is bejelenthetnek a Mersey partján.

 

A Liverpool egy hajszállal maradt le a bajnoki címről az előző idényben, az utolsó fordulókban elvesztegetett pontok közül különösen a Crystal Palace ellen elhullajtott két egység volt fájó a szakmai stábnak, hiszen már 3-0-ra is vezetett a csapat, de az ellenfél innen is ki tudott egyenlíteni.

Akkor több védelmi megingás is megbosszulta magát, Brendan Rodgers vezetőedző pedig elhatározta, hogy nyáron megerősíti a hátsó alakzatot. Ez a terv valósulhat meg, ha sikerül szerződtetni a horvát válogatott védőt, Dejan Lovrent, aki az előző idényben a Southamptonban nyújtott jó teljesítményt.

A 25 éves hátvéd tavaly 8,5 millió fontért érkezett a Sotonhoz a francia Lyontól, és a hírek szerint jelenleg klubja 16 millió fontért hajlandó lenne túladni rajta, sőt, a két egyesület már meg is állapodott egymással a vételárról.

Luis Suarez eladása után Rodgers a támadósort is tovább erősítené, és kiszemelte a PSV 18 éves csatárát, Zakaria Bakkalit.

A Liverpool eddig négy játékos érkezését jelentette be, Rickie Lambert és Adam Lallana a Southamptontól érkezett, míg Emre Can a Leverkusenből, Lazar Markovic a Benficából szerződött a Mersey partjára.

A Liverpool bajnoki címére 10.00 az odds, míg arra, hogy ismét a legjobb négy között végez az együttes, 2.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply