Wenger ezredes lesz

2014. March 20. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek

Arsene Wenger a hétvégén ezredik alkalommal ül le hivatalos meccsen az Arsenal kispadjára, a francia menedzser vezette londoniak ellenfele a városi rivális Chelsea lesz a jubileumi összecsapáson.
Arsene Wenger

Wenger 1000. meccsére készül az Arsenal kispadján.

A francia szakember 1996-ban vette át az Arsenal irányítását, vagyis lassan húsz éve koptatja a londoniak kispadját. A kiváló szakember sikert sikerre halmozott, nem csoda, hogy a vezetőség rendre bizalmat ad neki a folytatásra. Wenger a hétvégén ezredik meccsére készül a londoniaknál, ráadásul a jubileumi összecsapás nem is akármilyen csata lesz, szombaton a Chelsea látja vendégül Wenger gárdáját.

Mathieu Flamini reméli, hogy a csapat győzelemmel tudja megajándékozni a jelentős mérföldkőhöz érkező menedzsert.

“Ez valami elképesztő eredmény, Wenger eredményei a klub történetében kiemelt fontosságúak. Ő olyasvalaki, aki mindig tudja, hogy mit akar. Volt egy elképzelése, amit meg is valósított az Arsenalnál. És ez a mai napig nem változott, mindig pontosan tudja, hogy mit akar” – jelentette ki Flamini honfitársa kapcsán.

A francia középpályás a hétvégi rangadóról is szót ejtett: “Lesz még pár keményebb meccsünk, nagy csata várható a hajrában, mert a Chelsea és a Manchester City is keményen küzd a bajnoki címért” – jelentette ki Flamini.

A Chelsea listavezetőként várja a szombati összecsapást, míg az Arsenal harmadik a tabellán. A két csapatot négy pont választja el egymástól, de Wenger csapata egy meccsel kevesebbet teljesített.

A Chelsea győzelmének az oddsa 1.85, a döntetlenre 3.40, az Arsenal sikerére 4.33 a szorzó.

A két csapat őszi bajnokija gólnélküli döntetlennel zárult.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply