Walesi válogatott a Crystal Palace-ban

2014. February 1. Saturday in Angol Premier Liga, Hírek

Wayne Hennessey hét év után hagyja el a Wolverhamptont, a hálóőr három és féléves szerződést kötött a kiesés elől menekülő londoni klubbal.

Generic

A walesi válogatott kapus 2003 óta a Wolverhampton Wanderers csapatának a tagja, 2006-tól pedig már állandó tagja a felnőtt keretnek is. A 27 éves Hennessey azonban nem mindig kapott játéklehetőséget a jelenleg másodosztályban szereplő csapatban, ezért 2006-ban a Bristol Cityhez, egy évvel később a Stockport Countyhoz, míg tavaly a Yeovil Townhoz került kölcsönbe.

Utóbbi gárdában 12 bajnokin lépett pályára azok után, hogy tavaly áprilisban komoly térdsérülést szenvedett, amely miatt hónapokat volt kénytelen kihagyni. A télen a kölcsönből visszaérkező játékos azonban nem töltött sok időt a Wolverhamptonnál, ugyanis a Premier League-ben szereplő Crystal Palace fantáziát látott benne, és az angliai hírek szerint három és fél éves szerződést kötött a londoniakkal. Az átigazolás anyagi részleteit a felek nem hozták nyilvánosságra.

A Wolverhampton menedzsere megköszönte a walesi szolgálatait:

“Nagyon sokat köszönhet neki a klub, sok sikert kívánunk neki a folytatáshoz” – búcsúzott játékosától Kanny Jackett, a Wolves menedzsere.

A Premier League tabellájának 14. helyén tanyázó Crystal Palace vasárnap a második helyezett Arsenal vendége lesz: a hazaiak sikerének az oddsa 1.22, a döntetlenre 7.00, a vendégek győzelmére 16.00 a szorzó.

Az elmúlt fordulóban az Arsenal döntetlennel vesztette el az első helyet a tabellán, a Crystal Palace a Hull City ellen nyert 1-0-ra.

A két csapat őszi összecsapását 2-0-ra nyerte idegenben Arsene Wenger gárdája. A Crystal Palace legutóbb 1994-ben győzte le londoni riválisát.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply