Torino volt Osvaldo álma

2014. February 1. Saturday in Hírek, Olasz Serie A

A Juventus a szezon végéig kölcsönbe leigazolta Pablo Daniel Osvaldót, aki a nyáron végleg a torinóiak játékosa lehet.

Dani Osvaldo

Az argentin születésű labdarúgó tavaly nyáron igazolt a Romából a Southamptonba, de az angol együttesnél nem találta meg a számítását, egy edzésen történt incidens után nyilvánvalóvá vált, hogy Osvaldónak nincs maradása a szenteknél. A játékossal a Juventus kezdett tárgyalni a héten, Antonio Conte szerint az olasz válogatott támadó megszerzésével erősödik a címvédésre készülő csapata.

A torinóiak a nyáron ugyan alaposan megerősítették támadósorukat, ám a vezetőedző ennek ellenére ragaszkodott Osvaldo megszerzéséhez. A támadó, aki a Southampton előtt megfordult az Atalantában, a Leccében, a Fiorentinában, a Bolognában, az Espanyolban és a Romában, a szezon végéig kölcsönbe került Torinóba, de a Juventus a nyáron 19 millió euróért végleg megszerezheti Osvaldo játékjogát.

“Nagyon boldog vagyok. Ez az egész nagyon viharos volt, egyelőre még elhinni is nehéz. Mozgalmas napokon vagyok túl, egy álom vált valóra ezzel” – mondta Osvaldo, aki nem tagadta, hogy reméli, tavaszi teljesítményével képes lehet helyet kiharcolni magának a világbajnokságon szereplő olasz válogatottban.

A 28 éves csatár 12-szer szerepelt az olasz válogatottban és négy gólt szerzett.

A listavezető Juventus a Serie A 22. fordulójában az 5. helyezett Intert látja vendégül vasárnap este: a torinóiak sikerének az oddsa 1.40, a döntetlenre 4.50, a milánóiak győzelmére 7.50 a szorzó.

Conte csapata tizenkét győzelem után az elmúlt fordulóban döntetlent játszott a Lazióval, míg az Inter négy meccs óta nyeretlen a bajnokságban.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply