Két játékossal erősített a Fulham

2014. February 1. Saturday in Angol Premier Liga, Hírek

Lewis Holtby

Dimitar Berbatov a francia élvonalban szereplő Monaco labdarúgócsapatához utazott orvosi vizsgálatra, és várhatóan fél évre kölcsönbe odaszerződik, így helyére keresett és talált játékost a Fulham együttese.

 

Az angol bajnokság utolsó előtti, 19. helyén álló együttes megállapodott az Olimpiakosz görög válogatott csatárával, Kosztasz Mitrogluval, és fél évre kölcsön vette Lewis Holtbyt a Tottenhamtől.

Mitrogluval kapcsolatban az árat nem hozták nyilvánosságra, de azt lehetett tudni, hogy a Fulham mellett a West Ham is érdeklődött iránta. A támadó futballkarrierje Németországban kezdődött, ifjúsági játékosként a Duisburg és a Mönchengladbach korosztályos csapataiban szerepelt, és 2007-ben, 19 évesen igazolta le az Olimpiakosz. Tehetségét kölcsönjátékosként mutatta meg először, 2011-ben a Panionioszban 11 bajnokin nyolcszor, majd az Atromitoszban 28 meccsen 17-szer volt eredményes.

Az idei szezonban az Olimpiakosz színeiben 12 bajnokin 14 gólt szerzett, szeptemberben a Levadiakosz és a Xanthi, novemberben pedig a Veria ellen is mesterhármast ért el. A pireuszi összteljesítménye is szenzációs, 148 mérkőzésen 62-szer talált be az ellenfelek kapujába.

A Fulhamnek szüksége is lenne egy ilyen játékosra, hiszen a csapat 23 forduló alatt mindössze 22 gólt szerzett, a csatárok közül pedig a négygólos Berbatov mellett csak Darren Bent volt eredményes kétszer.

Mitroglu a hét végén a Southampton ellen mutatkozhat be a Premier League-ben, a hazaiak győzelmére 3.60 odds, a döntetlenre 3.40, míg a Szentek idegenbeli sikerére 2.20 szorzóval lehet fogadni.

A középpályás Holtby egy éve érkezett a Schalkétől a Tottenhamhez, de az előző szezonban 11, a mostaniban 13 alkalommal jutott szóhoz.

“Lewis Londonban marad, és a szezon végéig kölcsönben Fulhamet erősíti. René Meulensteen kiváló szakember, és a játékrendszer, illetve a klub filozófiája nagyon passzol hozzá” – nyilatkozta ügynöke, Marcus Noack.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply