Kallströmmel erősít az Arsenal

2014. January 31. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

Arsene Wenger

A svéd válogatott középpályás a szezon végéig kölcsönben szerepel a londoni együttesben, és a hírek szerint a Bajnokok Ligájában is erősítheti Arsene Wenger gárdáját.

 

Az Arsenal honlapján jelentette be, hogy a januári átigazolási időszak utolsó napján kölcsönbe leigazolta Kim Kallströmöt. A Szpartak Moszkva labdarúgója a szezon végéig szerepel az angol együttesben, amely már bejelentette, hogy a svéd játékos a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában is pályára léphet, annak ellenére, hogy orosz együttesével az Európa Ligában szerepelt.

Wenger nagyon örült Kallström megszerzésének, miután kiderült, hogy Aaron Ramsey sérülés miatt további hat hétig nem lesz bevethető.

“Kallström egy nagyon tapasztalt játékos. Olyan középpályás, aki már klubszinten és a válogatottban is bizonyította tehetségét. Örömmel fogadjuk a csapatunkban” – jelentette ki a francia menedzser.

A 31 éves középpályás 2001-ben mutatkozott be a svéd válogatottban, 108 meccsen 16 gólt szerzett a nemzeti csapat színeiben. Kallström 2012-ben igazolt Moszkvába, előtte hat évig a Lyont erősítette.

“Az Arsenal egy kiváló klub, tele remek játékossal és egy kiváló edzővel. Azért vagyok itt, hogy a legjobb tudásommal segítsem a csapatot a sikerhez” – fogadkozott a svéd.

A második helyezett Arsenal vasárnap a 14. helyezett Crystal Palace-t látja vendégül az angol bajnokság 24. fordulójában: a hazai győzelem oddsa 1.22, a döntetlenre 7.00, a vendégek sikerére 16.00 a szorzó.

A pontvadászat őszi szakaszában az Arsenal 2-0-ra nyert idegenben. A Crystal Palace az elmúlt öt idegenbeli bajnokijából négyet elvesztett, és csak egyet nyert meg, míg az Arsenal tíz meccse veretlen a bajnokságban, elmúlt két hazai összecsapását 2-0-ra nyerte.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply