Vucsinics hetekre kidőlt

2014. February 15. Saturday in Hírek, Olasz Serie A

Mirko Vucsinics edzésen szenvedett sérülést, könnyen lehet, hogy kénytelen lesz kihagyni a Trabzonspor elleni mindkét Európa Liga-összecsapást.
Mirko Vucinic

Vucsinicsra néhány hét pihenő vár.

A Juventus támadója a csütörtöki edzésen egy ütközés után fájdalmas arccal a gyepen maradt, és nem is tudta folytatni a foglalkozást. A 30 éves labdarúgó az elvégzett vizsgálatok szerint térdsérülést szenvedett, de könnyebben megúszta az esetet. A röntgen nem mutatott ki szalagsérülést, ám több vérömleny is kialakult a montenegrói lábában, és térde mellett a sípcsontja is zúzódott.

A csatárra hetekig nem számíthat Antonio Conte vezetőedző, várhatóan a Trabzonspor elleni Európa Liga-összecsapás mindkét meccsét ki kell hagynia.

Vucsinicsnek nincs szerencséje ebben a szezonban, a támadó Carlos Tevez és Fernando Llorente nyári leigazolásával kiszorult a kezdőből, ezért a télen csapatot keresett magának. A Zenit és az Arsenal is vitte volna, ám végül úgy tűnt, hogy kölcsönben az Interbe kerül, azonban ez az átigazolás is meghiúsult.

A listavezető Juventus az olasz bajnokság 24. fordulójában a 17. helyezett Chievót látja vendégül vasárnap: a torinóiak sikerének az oddsa 17.00, a döntetlenre 7.50, a veronaiak győzelmére 17.00 a szorzó. Arra, hogy Tevez beveszi a vendégek kapuját, 1.90 az odds.

A Juventus elmúlt öt meccséből hármat megnyert, kettőn döntetlent játszott, legutóbb a másik veronai gárda otthonából hagyott két pontot, úgy, hogy Tevez révén már kétgólos előnyben volt. A Chievo a bajnokságban már nyolc meccse nyeretlen, az elmúlt fordulóban az Udinese verte 3-0-ra. A két csapat őszi meccsét 2-1-re nyerte a Juventus Veronában.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply