Villa visszatérhet

2014. February 14. Friday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

David Villa újra elkezdett edzeni az Atletico Madrid keretével, a sérült támadó a hírek szerint a Milan elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőn ismét csapatát erősítheti a pályán.
Diego Pablo Simeone

Simeone a héten még nem számíthat Villa játékára.

David Villa a hónap elején szenvedett combizomsérülést a Real Sociedad elleni bajnokin, azóta nem bevethető. A csatár a meccsen gólt szerzett, de még az első félidő vége előtt le kellett cserélni, a diagnózis szerint elszakadt a combizma. A 32 éves labdarúgó ezért kihagyta csapata elmúlt hetekben játszott meccseit, és még a hétvégén sem lesz bevethető.

Ugyanakkor jó hír a csapat szurkolói számára, hogy a sérülésektől sújtott alakulat a Milan elleni BL-nyolcaddöntő első meccsén már ismét számíthat Villa játékára. A támadó csütörtökön állt ismét edzésbe, amely egyelőre azt jelenti, hogy a szombati, Real Valladolid elleni meccset még kihagyja, de a jövő héten már Diego Simeone vezetőedző rendelkezésére állhat.

Az Atletico Madrid mestere szerint kis esély van rá, hogy Villa leülhet a kispadra a szombati meccsen, ám pályára lépését nem lenne értelme megkockáztatni a jövő heti nemzetközi kupatalálkozót megelőzően.

A madridiak keretéből többen is hiányoznak, Thibaut Courtois és Javier Manquillo sem játszhat még a hétvégén.

A 3. helyezett Atletico Madrid szombaton látja vendégül a 18. helyezett Real Valladolidot: a hazai győzelem oddsa 1.18, a döntetlenre 7.00, a vendégek sikerére 13.00 a szorzó.

A két csapat őszi bajnokiján Diego Simeone csapata 2-0-ra nyert idegenben. Az elmúlt öt fordulóban az Atletico Madrid nyolc, a Real Valladolid öt pontot gyűjtött be.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply