Kapitánya nélkül a Roma

2014. February 15. Saturday in Hírek, Olasz Serie A

Francesco Totti Lazio ellen összeszedett sérülése nem javult a hét végére, így a Roma csapatkapitánya biztosan kihagyja a Sampdoria elleni meccset.
Francesco Totti

Totti a hétvégén még biztosan nem léphet pályára.

Totti a Lazio elleni elmúlt vasárnapi városi derbin kapott rúgást a bal farpofájára, ennek ellenére majdnem végigjátszotta a mérkőzést, csak a hajrában cserélte le Rudi Garcia. A csapatkapitányon elvégzett vizsgálatok szerint az idegek elmozdulása miatt állandósult a fájdalom Totti hátában, ezért a héten nem edzett, kihagyta a Napoli elleni Olasz Kupa-elődöntő visszavágóját is. Pénteken újabb vizsgálatokat végeztek el, amelyek szerint Tottira további két nap pihenő vár, ez egyben azt is jelenti, hogy nem lép pályára a vasárnapi, Sampdoria elleni bajnoki összecsapáson.

“A péntek reggel elvégzett vizsgálatok alapján a csapatkapitánynak 48 óra pihenésre van szüksége, a rehabilitáció csak ezután kezdődhet” – szól a Roma hivatalos közleménye.

A Roma mestere reméli, hogy a szerdai kupakiesés nem nyomja rá a bélyegét a csapat hétvégi teljesítményére:
“Mi lezártuk az Olasz Kupa-fejezetet, és most ismét a Serie A-ra koncentrálunk” – jelentette ki Rudi Garcia.

A második helyezett Roma és a 12. Sampdoria vasárnap esti meccse kapcsán a rómaiak sikerének az oddsa 1.33, a döntetlenre 5.00, a genovaiak győzelmére 9.00 a szorzó.

Ősszel a Roma hazai pályán 1-0-ra legyőzte a pontvadászatban soros ellenfelét. A fővárosi gárda négy meccse nem kapott ki a bajnokságban, míg a Sampdoria az elmúlt két körben két győzelemmel javított helyzetén. A Roma hazai pályán továbbra is veretlen ebben a kiírásban, a Sampdoria idegenben háromszor nyert az idény során.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply