Magath veszi át a Fulham irányítását

2014. February 15. Saturday in Angol Premier Liga, Hírek

A Fulham közleményben jelentette be, hogy Rene Meulensteennel elválnak az útjaik, a holland menedzser helyére pedig Felix Magath érkezik a londoni egyesülethez.
Felix Magath

Magath jövő szombaton debütál a londoniak kispadján.

A Fulham gyengén teljesített az utóbbi időben, ennek következtében vissza is csúszott az utolsó helyre a tabellán. A gárda hét meccse nem tudott nyerni, a pontvadászatban messze a legtöbb, 18 vereséget számlál.

A teljesítmény visszaesésével egy időben erősödtek fel a hangok, amelyek az edzőváltásról szóltak, és a klub vezetése pénteken be is jelentette, hogy Meulensteennel szerződést bontanak. Egyúttal az utód kilétére is fény derült, Magath veszi át a londoniak szakmai irányítását.

“Nagyon örülünk, hogy Felix Magathot a körünkben üdvözölhetjük. Ő egy sokoldalú szakember, aki nagy sikereket ért el a Bundesligában, és reméljük, hogy tapasztalatát a Premier League-ben is kamatoztatja majd. Izgatott vagyok, hogy egy ilyen neves szakember segít nekünk a bajban” – mondta a klub honlapján Shahid Khan tulajdonos. A hírek szerint Magath 18 hónapos szerződést kötött a Fulhammel.

Magath a Bayern Münchennel két, a Wolfsburggal egy bajnoki címet szerzett. A német szakember a jövő hétvégén fontos meccsen mutatkozhat be, a sereghajtó Fulham a 17. West Bromwich Albion otthonában lép pályára: a hazai győzelem oddsa 1.72, a döntetlenre 3.60, a vendégek sikerére 4.75 a szorzó.

A WBA is pocsék formában van, utóbbi hét meccsén nem győzött. A két gárda őszi összecsapása 1-1-es döntetlennel zárult Londonban, a WBA legutóbb 2010-ben tudott győzni a bajnokságban szombati ellenfele ellen.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply