Tovább nőtt a Milan sérültlistája

2014. February 15. Saturday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Urby Emanuelson, Robinho és Daniele Bonera is kihagyta a Bologna elleni bajnokit, Cristian Zapata viszont visszatérhetett a milánóiak keretébe.
Urby Emanuelson

Több kulcsember sem játszhat az Atletico elleni BL-negyeddöntőn.

A Milant az ág is húzza. A pocsék passzban lévő egykori nagycsapat ebben a szezonban minden fronton vergődik, ráadásul állandósult a sérüléshullám is a milánóiaknál. A piros-feketék keretében már szinte mindenki volt sérült vagy beteg ebben a szezonban, jelenleg is féltucatnyi maródi van Clarence Seedorf keretében.

Stephan El Shaarawy kapcsán jó hírek érkeztek a héten, a hónapok óta sérült támadó azonban még kihagyta a pénteki bajnokit és a jövő heti Bajnokok Ligája-összecsapáson sem játszhat. Bryan Cristante, Valter Birsa és Matis Silvestre hosszabb ideje nem bevethető.

A héten újabb három fővel bővült a piros-feketék sérültlistája, Emanuelson, Robinho és Bonera is kidőlt a sorból. Egyikük állapota sem súlyos, de a Bologna elleni bajnokit mindhárman kihagyták, Seedorf nem is jelölte őket a pénteki meccs keretébe.

Visszatérhetett ugyanakkor Cristian Zapata, és a korábban betegséggel küzdő Honda Kejszuke, valamint Kaká is újra egészséges.

A Milan szerdán a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első meccsén az Atletico Madridot látja vendégül, az olaszok sikerének az oddsa 3.20, a döntetlenre 3.20, a spanyol gárda sikerére 2.30 a szorzó. Arra, hogy a Milan jut tovább a párharcból, 3.00 az odds.

A Milan elmúlt tíz hazai meccséből csak hármat nyert meg, az Atletico Madrid közelmúltbeli két idegenbeli zakója előtt tíz tétmérkőzésen nem kapott ki otthonától távol.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply