Volt csapata ellen bizonyíthat Pulis

2014. January 17. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

Tony Pulis

A sereghajtó Crystal Palace Tony Pulis korábbi együttesét, a tabella 12. helyén álló Stoke City csapatát fogadja az angol labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának szombati játéknapján.

 

A Crystal Palace menedzsere, Tony Pulis hét éven át irányította a Stoke Cityt, amelyet 2008-ban feljuttatott az első osztályba. Az 56 esztendős szakember tavaly májusban távozott a klubtól, majd novemberben írt alá a Crystal Palace-hoz, ahol azt várják tőle, hogy benntartsa a csapatot. A Palace az utolsó, 20. helyen tanyázik 17 ponttal, de a bennmaradást jelentő 17., pozíciótól csupán egy pontra van, mivel nagyon sűrű a mezőny a tabella alján. Pulis irányítása alatt a csapat a legutóbbi tíz meccséből négyet megnyert.

Noha a Stoke City a 12. helyen áll a tabellán, de ez csalóka, hiszen csak öt pont választja el a sereghajtó Palace-tól, és az utolsó négy meccséből egyet sem nyert meg, de a 21 forduló alatt is csak öt győzelme van, ugyanannyi, mint a mostani ellenfélnek.

A két együttes legutóbb 2013 januárjában, az FA-kupában találkozott egymással, akkor 0-0-s döntetlennel zárult a meccs a Selhurst Parkban, majd a megismételt találkozót a Stoke City nyerte meg 4-1-re. Bajnokit hat éve nem játszottak egymással, viszont a legutóbbi három egymás elleni találkozójukon a Stoke egyszer sem kapott ki.

A Stoke-nál Asmir Begovic kapus a törött ujja miatt nem játszhat, míg a két védő, Andy Wilkinson és Robert Huth játéka szintén kérdéses. Most debütálhat viszont új csapatában a Manchester Unitedtől kölcsönvett csatár, John Guidetti. A Palace-nál Yannick Bolasie még nem épült fel a sérüléséből, Jerome Thomas viszont visszatérhet.

A Crystal Palace győzelmére 2.30, a döntetlenre 3.30, a Stoke City sikerére pedig 3.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply