by

Chelsea FC vs. Manchester United FC – 2014/01/19

2014. January 17. Friday in Angol Premier Liga, Elemzés, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás

Chelsea FC VS

Angol Premier Liga

2014/01/19 17:00 (CET),

Stamford Bridge

Manchester United FC
Liga pozíció: 3 Liga pozíció: 7
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

Az angol Premier Liga 22. fordulójának egyik rangadóján a Chelsea látja vendégül a Stamford Bridgen a Manchester Unitedet.

A Chelsea 46 pontjával 3. a Premier Ligában, 4 ponttal előzi meg a Liverpoolt és 1 ponttal van lemaradva a 2. helyezett Manchester Citytől, illetve 2 ponttal az első pozícióban tanyázó Arsenaltól. A Chelsea az utóbbi 6 Premier Ligás meccsén nem talált legyőzőre, és 6 mérkőzésen 16 pontot gyűjtött be. A 2013-2014-es bajnoki szezon hazai mérkőzésein egyszer sem talált legyőzőre, a 10 mérkőzésből mindössze egyszer csinált döntetlent, a többi találkozót mind megnyerte. A Chelseanek egyik legjobb védelme van a Premier ligában, csak 19 gólt kaptak 21 mérkőzésen.

A Manchester United 37 pontjával a 7. helyen tartózkodik, 4 ponttal előzi meg a Newcastlet és 3-mal van lemaradva a Tottenhamtől. A vörös ördögök a Premier Ligában vendégként elég jól teljesítettek, csak a Liverpooltól és a Manchester Citytől kaptak ki a múlt év szeptemberében, sajnos az otthoni szereplésük elég gyengére sikeredett, hisz 4-szer kaptak ki az Old Traffordon és csak 14 gólt rúgtak 11 meccs alatt, míg vendégként 21-et 10 mérkőzés alatt.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 1.75 1 | 1.75 Sportingbet X | 3.70 X | 3.70 Unibet 2 | 5.25 2 | 5.25 Unibet

A kékek még nem mondtak le a bajnoki cím megszerzéséről, ezért minden mérkőzésükön ennek megfelelően küzdenek, erre a mérkőzésre is győzni állnak fel.

A vörös ördögök hullámzó teljesítménye remélhetőleg abba marad már, az biztos, hogy ők bárkit és bárhol képesek legyőzni persze ha egy olyan napot fognak ki. Nem mondtak le a bajnokságról, papiron még vannak esélyeik, de mindenképpen fennebb akarnak kapaszkodni a ranglétrán.

A nyugdíjasok új (régi) játékost igazoltak Nemanja Matic személyében, aki a Benficatól visszatért a Londoni csapathoz.

Jose Mourinho szerint David Moyes jó úton halad a Manchester United újjáépítésében, és, hogy hisz abban, hogy a vörös ördögök hamarosan jól fognak teljesíteni.

Robin van Persie jó úton halad a gyógyulás fele, de még valószínű, hogy nem fog játszani a kékek ellen, ellenben Wayne Rooney zöld útat kapott, ő több mint bizonyos, hogy játszani fog a Chelsea ellen.

Ez a mérkőzés nem csak két nagy csapat egymás elleni játékáról szól, hanem két nagyon híres edző párharcáról is, hogy kik nyernek, Jose Mourinho és játékosai, vagy David Moyes és legényei azt nagyon nehéz megmondani, ezen a mérkőzésen bármilyen eredmény lehetséges.

Az utóbbi 5 egymás elleni találkozón a Chelsea 2-szer tudott nyerni, 3 mérkőzés pedig döntetlenre végződött.

Az utóbbi mérkőzéseik:

Csapat

Mérkőzések száma

Győzelem

Döntetlen

Vereség

Chelsea

10

7

1

2

Manchester United

10

7

3

Csapat-hol

Mérkőzések száma

Győzelem

Döntetlen

Vereség

Chelsea – hazai

5

5

Manchester United – vendég

5

4

1

Összegzés:

Robin van Persie játéka nagyon fog hiányozni a Manchester Unitedből, a Chelsea jelenleg erősebb csapat és otthon játszik, védelme pedig nagyon jó, úgy gondolom, hogy ez a kékek meccse lesz. Tippem tehát 1-es.

Fogadási tippünk: Nyertes tipp
Chelsea Győzelem | 1.80 Chelsea Győzelem | 1.80 Sportingbet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2014/01/17, 10:55

Related Articles

Leave a Reply