Visszatérhet Ronaldo, Benzema nem

2015. August 18. Tuesday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo felgyógyult a hátsérülésből, Karim Benzem azonban még nem tud visszatérni.

A portugál és a francia labdarúgó a nyári felkészülés végén dőlt ki a sorból, mindketten az Audi Kupa előtt sérültek meg. Ronaldo a hátára panaszkodott, ezért nem utazott el a müncheni felkészülési tornára, ám akkor még csak néhány napos kihagyást jósoltak. De az aranylabdás immár két hete nem edzhetett társaival, a hírek szerint újra egészséges, így kezdhet is a spanyol bajnokság első körében.

Benzema combizom-sérülése nem gyógyult még meg teljesen, ráadásul fizikai állapota sem felel meg a visszatérésre, így várhatóan nemcsak a Galatasaray, hanem a Sporting Gijon elleni találkozókon sem állhat a királyiak rendelkezésére. A francia válogatott labdarúgónak nincs helyettesítője, miután tavalyi cseréje, Javier Hernandez visszatért a Manchester Unitedhez.

Az isztambuliak elleni utolsó felkészülési találkozón a védelemből is lesz hiányzó, Raphael Varane izomsérülés miatt marad le a találkozóról, míg Pepe továbbra is lábsérülése miatt nem bevethető.

A Real Madrid vasárnap a Sporting Gijon otthonában kezdi a spanyol bajnokságot: a hazai győzelem szorzója 11/1, a döntetlenre 5/1, a vendégek sikerére 2/9.

A két gárda elmúlt tíz bajnokijából nyolcat nyert meg a Real Madrid, egy lett döntetlen, a Sporting Gijon egy mérkőzésen győzött.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply