Távozhat De Bruyne a Wolfsburgból

2015. August 18. Tuesday in Hírek, Német Bundesliga

Kevin de Bruyne
A Wolfsburg vezetőedzője, Dieter Hecking beismerte, hogy a következő napokban csapata elveszítheti egyik kulcsemberét.

Kevin De Bruyne tavaly érkezett a Chelsea-től a Wolfsburghoz, és nagyszerű játékával óriási szerepet vállalt abban, hogy együttese a második helyen zárta a bajnokságot. Teljesítményét mindenki elismerte, ő lett a Bundesligában az év játékosa is. A Manchester City már hónapokkal ezelőtt jelezte, hogy szeretné megszerezni a játékost, de úgy tűnt, hogy De Bruyne marad Wolfsburgban a hétvégén megkezdődött évadban is.

Azonban az utóbbi napokban felgyorsultak az események vele kapcsolatban, és már Hecking sem állítja olyan biztosan, hogy a szélső a következő hónapokban is a Wolfsburgot erősíti.

“Mindenki számára nehéz napok ezek, aki ebben az ügyben érintett. Ha az útjaink el is válnak végül, a lehető legjobbakat kívánom neki” – mondta a szakember.

A Wolfsburg a német bajnokságban a Frankfurt ellen kezdett, s bár 2-1-es győzelmet aratott, a játéka még nem volt meggyőző. De Bruyne-nek sem ment, Hecking lecserélte a 75. percben.

Az értesülések szerint a Manchester City 45 millió fontot kínál a játékosért, ami – ha megvalósul – új Bundesliga-rekordot is jelentene.

A Wolfsburg szombaton a Kölnhöz látogat. A hazai csapat győzelmére 3/1 a szorzó, a döntetlenre 14/5, a Wolfsburg sikerére 4/5.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply