Visszatérhet Di Maria

2016. April 6. Wednesday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Angel di Maria
Angel di Maria akár már a Manchester City elleni BL-negyeddöntőben visszatérhet, de Laurent Blancnak Marco Verrattit és Javier Pastorét nélkülöznie kell.

A Paris Saint-Germain labdarúgócsapata már bebiztosította bajnoki címvédését, ám a hazai és a nemzetközi kupában is vár rá még tétmeccs. A párizsiak szerdán a Manchester Cityt látják vendégül a legrangosabb európai kupasorozat negyeddöntőjének első összecsapásán, amelyen pályára léphet a középpálya egyik alappillére is.

Angel di Maria egy kisebb zúzódással bajlódott, a PSG mestere ezért a hétvégén kihagyta a Nice elleni bajnoki keretéből. A 4-1-es siker alkalmával pihenőt kapó argentin játékos a hét elején ennek köszönhetően már társaival edzhetett, és Laurent Blanc szerint vállalni tudja a játékot a hétközi nemzetközi találkozón.

Ugyanakkor így is lesz bőven hiányzója a franciáknak a Manchester City elleni összecsapáson, a középpálya másik két tagja, Marco Verratti és Javier Pastore biztosan kihagyja az ütközetet. A két távolmaradó kapcsán a vezetőedző kijelentette, hogy a kezdőben így biztosan helyet kap Thiago Motta.

“Az ellenfél stílusa nem fekszik nekünk, mert éppen úgy játszanak, mint mi. A labdabirtoklásra játszanak, ez lesz a meccs kulcsa” – mondta Blanc.

“Nem vagyok még abban sem biztos, hogy az első meccsen hazai pályán játszani előny, nagyon fontos, hogy ne kapjunk gólt, nagyon jól kell védekeznünk” – tette hozzá a szakember.

A PSG szerdai sikerére a szorzó 1.70, a döntetlenre 4.00, a Manchester City győzelmére 5.25.

A manchesteri alakulat a hétvégén 4-0-ra nyert a Bournemouth otthonában a Premier League-ben, ezzel tartja negyedik helyét a tabellán.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply