Nem fél a Wolfsburg a Real Madridtól

2016. April 6. Wednesday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Dieter Hecking
A német klub mestere kijelentette, hogy nem félnek a királyiaktól, Dieter Hecking azt reméli, hogy csapata mindent kiad magából a sikerért szerdán.

A labdarúgó Bajnokok Ligája legjobb nyolc csapata között a Wolfsburg szerdán a Real Madridot fogadja, a két csapat összecsapása előtt a németek nem foglalkoznak az esélyekkel. A Wolfsburg mestere elismeri, hogy nem csapata a párharc favoritja, ám nem foglalkozik az esélyekkel.

A királyiak magabiztosan várhatják a negyeddöntő első összecsapását, hiszen a hétvégén vége vetettek a nagy rivális Barcelona 39 meccse tartó veretlen szériájának. A fővárosi gárda 2-1-re nyert a katalánok otthonában szombaton, és így tartja a lépést a tabella második helyén álló Atletico Madriddal. Zinadine Zidane együttese hat mérkőzést nyert meg sorozatban, így várja a szerdai nemzetközi kupatalálkozót.

A Wolfsburg ugyanakkor nem foglalkozik az ellenfél formájával, és az esélyekkel, Dieter Hecking reméli, hogy játékosai élvezni akarják a játékot a nagynevű ellenféllel szemben.

“Az ilyen meccsek a só az ételben. Minden focista ilyen meccsekre vágyik, ez egy hatalmas lehetőség a számunkra” – mondta a szakvezető. “Tiszteljük az ellenfelet, de nem félünk tőle. Szükségünk van a szurkolóinkra, és arra, hogy a saját játékunkat játsszuk.”

Hecking kitért Cristiano Ronaldóra is, a portugál a hétvégén betalált a Barcelona kapujába, a wolfsburgi mester viszont úgy érzi, hogy nem szabad csak egy klasszisra koncentrálni.

A Wolfsburg sikerére a szorzó 5.75, a döntetlenre 4.33, a Real Madrid győzelmére 1.61.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply