Visszatérhet Agüero, de Kompany még nem

2015. December 19. Saturday in Angol Premier Liga, Hírek

Sergio Aguero
Az argentin csatár, Sergio Agüero kész a visszatérésre a Manchester City fontos rangadója előtt, viszont a csapatkapitány nem áll a gárda rendelkezésére.

A manchesteriek őszi teljesítményét folyamatosan befolyásolják a sérülések, a szezon kezdete óta Manuel Pellegrini kerete állandóan hiányos. Az utóbbi hetekben sem a legeredményesebb játékos, sem a csapatkapitány nem szerepelhetett, ám Sergio Agüero és Vincent Kompany mellett Samir Nasri, Fernando és Pablo Zabaleta sem bevethető.

Agüero és Kompany kapcsán azonban már olyan hírek láttak napvilágot, hogy mindkettejük esetében közel a visszatérés, Pellegrini mindkettejük ügyében nyilatkozott pénteken.

“Agüero már a csapattal edz, semmi problémája, így száz százalék, hogy a keret tagja lesz az Arsenal ellen” – mondta Pellegrini, aki szerint Zabaleta is edz már, ám csak a jövő héttől terhelheti sérült testrészét, így ő nem térhet vissza a hétfői bajnoki rangadón.

“Kompany egyre jobb állapotban van, talán a jövő héten már a többiekkel készülhet” – mondta a csapatkapitányról a vezetőedző.

Pellegrini csapata jelenleg harmadik helyen áll a listavezető Leicester és egy ponttal a második Arsenal mögött, a londoniak hétfőn fogadják a manchesterieket. A mérkőzés esetleges vesztese már jelentős távolságra kerülhet a listavezetőtől, ennek ellenére a chilei szerint nem lesz döntő jelentőségű az összecsapás.

“Ezek után még 21 meccs vár ránk, szóval nem kell komoly jelentőséget tulajdonítani neki. Ugyanakkor fontos lenne demonstrálni, hogy milyen erősek vagyunk főleg egy olyan ellenfél ellen, amely egy ponttal előz minket” – mondta Pellegrini.

Az Arsenal sikerére a szorzó 2.40, a döntetlenre 3.60, a Manchester City győzelmére 3.00.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply