Világbajnok németet igazolt a Valencia

2014. August 7. Thursday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Shkodran Mustafi
A spanyol La Ligában szereplő Valencia hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtette az olasz Sampdoriától Shkodran Mustafit, a világbajnok német válogatott tagját.

 

A védőt, aki Joachim Löw szövetségi kapitánynak köszönhetően több alkalommal is játszhatott a brazíliai torán, még kezdőként is, csütörtökön mutatják be a nagyközönség előtt, miután átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon. A Valenciához öt évre kötelezte el magát, és a spanyolok honlapja szerint ki is fogja tölteni a szerződését, ami így 2019 nyaráig szól.

A 22 éves védő nagyon fiatalon, Hamburgból került az angol Everton labdarúgó-akadémiájára, de mivel a felnőttek között nem számítottak rá, két évvel ezelőtt a Sampdoriához igazolt. Ezidő alatt meggyőző teljesítményt nyújtott Olaszországban, amire Löw is felfigyelt. Eddig összesen négy alkalommal lépett pályára hazája válogatottjában a védelemé közepén és a jobb szélen is bevethető labdarúgó.

Miután a vb-n jól játszott, több csapat érdeklődését is felkeltette: olasz csapatok közül állítólag a Juventus fontolgatta szerződtetését, míg Németországból a Bayern Münchent leszámítva szinte az összes nevesebb együttessel szóba került, így például a Schalkéval, a Bayer Leverkusennel, a Wolfsburggal és a Borussia Dortmunddal is.

A Valencia az új idényt majd augusztus 23-án kezdi, idegenben. A Sevilla győzelmét hazai pályán 2.10 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.40, a Valencia sikerére pedig 3.40 az odds. A két csapat legutóbbi meccsét a Valencia nyerte 3-1-re, de Sevillában az andalúz együttesnek sikerült 2-0-ra diadalmaskodnia.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply