Rodgers figyelmeztette Van Gaalt

2014. August 6. Wednesday in Angol Premier Liga, Hírek

Van Gaal
Az angol Premier League legutóbbi ezüstérmesének, a Liverpoolnak a menedzsere figyelmezette kollégáját, Louis van Gaalt, aki a nyáron vette át a tavalyi szezonban a csalódást keltő, hetedik helyen záró Manchester Unitedet.

 

Van Gaal korábban az Ajax, a Barcelona és a Bayern München együttesével is nyert bajnoki címet, míg idén nyáron a holland labdarúgó-válogatottal bronzérmet szerzett a brazíliai világbajnokságon. Ennek ellenére Rodgers úgy véli, kollégája meg fog lepődni, hogy milyen nehéz lesz meccseket nyernie a Premier League-ben.

“Teljesen más tapasztalatokat fog itt találni, mint más bajnokságokban, ahol általában csak két-három csapat számít igazán esélyesnek a bajnoki címre” – mondta az északír. “Angliában más a helyzet, hiszen egy élcsapat bármikor vereséget tud szenvedni egy alsóházi együttestől. Szerintem ez meg fogja lepni majd, én pedig ezért szoktam figyelmeztetni a külföldi menedzsereket, hogy mi vár rájuk a Premier League-ben.”

Rodgers elmondta, nagyra becsüli Van Gaal eddigi munkásságát, hiszen rengeteg mindent elért már karrierje során, így kellő tapasztalattal rendelkezik ahhoz, hogy a legnehezebb feladatokat is megoldja.

A Liverpool szerda kora délután hivatalos honlapján jelentette be, hogy egy évre kölcsönvette a spanyol bajnoki címvédő Atletico Madrid jobboldali védőjét, Javier Manquillót. A 20 éves tehetség a “matracosoknál” sem sok lehetőséget kapott, mindössze hét La Liga-meccsen játszott az előző szezonban.

A “vörösök” első bajnokijukat majd jövő hét vasárnap játsszák, ellenfelük a Southampton lesz. A Liverpool győzelmét hazai pályán 1.36 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 5.00, a Southampton sikerére pedig 7.50 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply