Ledolgozná háromgólos hátrányát a Celtic

2014. August 6. Wednesday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Ronny Deila
Nincs könnyű helyzetben a Celtic a Bajnokok Ligája selejtezőjének 3. körében, hiszen az első mérkőzésen 4-1-es vereséget szenvedett a Legia Warszawa otthonában. A skótoknak a Murrayfieldben kellene ledolgozniuk hátrányukat.

 

A lengyel csapat alaposan megszórta az egy félidőt emberhátrányban játszó Celticet, ráadásul még két büntetőt is hibázott, így az eredmény akár még nagyobb különbséggel is végződhetett volna. A Tottenham Hotspur már hat gólt rúgott a Celticnek egy felkészülési mérkőzésen, bár azon a találkozón Ronny Deila menedzser igen tartalékos felállásban küldte pályára övéit.

A norvég szakember nincs könnyű helyzetben, hiszen júniusban vette csak át a csapat irányítását, és máris kereszttűzbe került, hiszen a klub szimpatizánsai számára nagyon fájó volt a háromgólos vereség a Legiával szembem. Deila azonban bizakodik.

“Mindenünk megvan ahhoz, hogy győzzünk” – mondta a szakember, aki Efe Ambrose-ra nem számíthat eltiltás miatt. “Én még nem adtam fel, hiszen van esélyünk a továbbjutásra. Ha sikerül megfordítani a párharcot a mi javunkra, akkor egy nagyszerű esténk lenne, számomra pedig a legjobb. Ez az álmunk, szeretnénk nyerni és továbbjutni, viszont ehhez nagyon jó teljesítményt kell nyújtanunk.”

Deila elmondta, hogy a játékosai jól mozogtak az edzéseken, így minden okuk megvan a bizakodásra egy jó eredmény eléréshez.

A Legia a hétvégén 1-1-es döntetlent játszott hazai pályán a Górnik Zabrze ellen, de Henning Berg vezetőedző – aki Deila honfitársa – több alapemberét is pihentette, hiszen azok közül, akik pályára léptek a Celtic elleni első mérkőzésen, csak páran kaptak több-kevesebb lehetőséget a lengyel bajnokin.

A Celtic győzelmét hazai pályán 1.60 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.75, a Legie Warszawa sikerére pedig 6.00 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply