Benzema 2019-ig hosszabbított

2014. August 7. Thursday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Karim Benzema
Karim Benzema véget vetett a jövőjével kapcsolatos pletykáknak, miután megegyezett klubjával, a Bajnokok Ligája-győztes Real Madriddal a hosszabbításról.

 

Az új kontraktus értelmében a gólerős csatár 2019 nyaráig marad a Bernabeu-ban, de korábban ez egyáltalán nem volt biztos. A Real ugyanis komoly összeget fizetett Toni Kroosért és James Rodriguezért, ezért sokáig úgy tűnt, a bevétel reményében megválik Benzemától. A francia válogatottat több csapattal is hírbe hozták, főleg az angol Liverpoolról és Arsenalról lehetett hallani vele kapcsolatban.

A 26 éves labdarúgó 2009-ben csatlakozott a “királyiakhoz”, a Lyon akkor nagyjából 40 millió eurót kapott érte. Az elmúlt öt szezonban 233 mérkőzésen szerepelt a klub színeiben, 111 gólig jutott. ami remek átlag a világ egyik legnagyobb klubjánál. Benzema az idei világbajnokságon állandó tagja volt a francia válogatottnak, jól is játszott, bár rengeteg helyzetet el is puskázott. Összesen 71 fellépése van már a gall együttesben, 22 gól szerepel a neve mellett a statisztikában.

A Real Madrid jövő hét kedden, augusztus 12-én az Európa Liga-győztes Sevillával csap össze az európai Szuperkupáért. A találkozó esélye természetesen Carlo Ancelotti legénysége, de könnyen elképzelhető, hogy néhány, a világbajnokságon szerepelt sztárját még pihentetni fogja az olasz szakember.

A Real Madrid győzelmét 1.40 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 4.75, a Sevilla sikerére pedig 7.00 az odds.

A Sevilla sem tétlenkedik a nyári átigazolási piacon, de nagy nevet nem sikerült szerződtetnie, ami érthető, hiszen jóval kisebb költségvetésből gazdálkodik a madridiakhoz képest. Ennek ellenére érkezett Iago Aspas a Liverpoolból és Denis Suárez a Barcelonától, a legtöbbet az andalúziai szurkolók tőlük várják.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply