Vidalnak változnia kell

2014. October 11. Saturday in Hírek, Olasz Serie A

Arturo Vidal
Massimiliano Allegri szerint Arturo Vidalnak változtatnia kell a hozzáállásán, a chilei renitens viselkedésével könnyen elvesztheti a vezetőedző bizalmát.

 

A chilei játékos a Juventus egyik legjobbja, a nyáron a torinóiak nagy csata árán tudták csak megtartani, miután a Manchester United kivetette rá a hálóját. Vidalt a világbajnokság után Louis van Gaal mindenáron szerette volna szerződtetni, de a Juventus végül az összes ajánlatot elutasította.

Azonban a jelek szerint az új szezonban nem elégedettek a középpályással, aki a Roma elleni bajnoki rangadón csak a kispadon kezdett. Sokan sérülésre gyanakodtak, ám kiderült, hogy Vidal teljesen egészséges, Allegri büntetésből száműzte a kezdőből. A középpályás ugyanis a meccset megelőzően kimaradt, sőt, el is késett a Juventus egyik edzéséről.

Allegri szerint Vidalnak változtatnia kell a hozzáállásán. “Vidal kispadra ültetése egy technikai döntés volt. Sokat játszott az utóbbi időben, és szerencsére van nekünk egy Pirlónk. Mindenesetre Vidalnak változtatnia kell” – jelentette ki a torinóiak vezetőedzője, aki a rangadón először számíthatott a világbajnok olasz irányítóra, aki eddig sérülés miatt nem állhatott a csapat rendelkezésére.

Allegri azt is elmondta, hogy annak ellenére sem lepődött meg Pirlo beválogatásán, hogy a középpályás csak egy meccsen lépett pályára a világbajnokság óta. A szakember szerint Pirlo előnyére válik, ha pályára tud lépni az olasz válogatottban.

A listavezető Juventus az olasz bajnokság következő körében a sereghajtó Sassuolo otthonában lép pályára: a hazai győzelem oddsa 7.50, a döntetlenre 4.50, a vendégek sikerére 1.40 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply