Vidal térde százszázalékos

2014. September 8. Monday in Hírek, Olasz Serie A

Arturo Vidal
A chilei pályára lépett válogatottjában, Arturo Vidal mindenkit megnyugtatott, hogy térde tökéletes állapotban van.

 

A Juventus szurkolói az utóbbi időben komolyan aggódhattak egyik legjobbjuk kapcsán. Vidal a nyári világbajnokságon is bizonyította rátermettségét, sokáig úgy is tűnt, hogy a torinóiak nem tudják megtartani a középpályást. Vidalt a Manchester United szerette volna leigazolni, de az angolok sokáig nem tudtak megegyezni az átigazolásáról. Vidal végül elutazott a Juventus edzőtáborába, ez is jelezte, hogy marad az olasz klubnál, bár a nyár végén a szezon pocsékul kezdő manchesteriek még egy próbát tettek, végül feladták a chilei megszerzésének tervét.

A középpályás az utóbbi napokban sérült volt, térde miatt aggódtak a szurkolók, de a Mexikó elleni válogatott meccsen pályára lépett, sőt, végigjátszotta a találkozót, amely gólnélküli döntetlennel zárult.

“Mindenki megnyugodhat, a térdem rendben van. Ezzel a meccsel ezt bizonyítottam is, most pedig visszautazom Torinóba, és minden meccsen szerepelni akarok” – mondta elszántan Vidal.

“Jó formában vagyok, és remélem, hogy a közelgő nagyon fontos meccseken ezt bizonyítani s tudom. Nehéz sorozatunk lesz, amely az Udinesével kezdődik, majd a BL után a Milan következik” – utalt a Juventusra váró feladatokra a chilei.

A torinóiak a Serie A következő fordulójában az Udinesét látják vendégül: a hazai győzelem oddsa 1.33, a döntetlenre 5.00, a vendégek sikerére 9.00 a szorzó.

Az első fordulóban a Juventus győzni tudott a Chievo ellen, míg az Empolit verte a nyitókörben.

A két csapat elmúlt tíz összecsapásából hetet nyert meg a Juventus, kettő végződött döntetlennel, és egy alkalommal győzött az Udinese.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply