Kompany a Manchester City uralmára számít

2014. September 8. Monday in Angol Premier Liga, Hírek

Vincent Kompany
Vincent Kompany szerint a Manchester Cityvel mostantól évekig számolni kell a Premier League-ben, a várható sikerek pedig a szisztematikus fejlesztéseknek köszönhető.

 

A Manchester City az elmúlt években alaposan megerősödött, a tíz éve még az angol élvonal középmezőnyében küzdő egyesület az új tulajdonosoknak köszönhetően pillanatok alatt került a legjobb angol csapatok közé. Az arab milliókkal megtámogatott manchesteri csapat az angol bajnokságban már eljutott a csúcsra, az elmúlt három bajnoki kiírásból kettőt a City tudott megnyerni, de a csapatkapitány szerint ez még csak a kezdet.

Vincent Kompany úgy gondolja, hogy a klub szisztematikus fejlesztésének köszönhetően a Manchester City a közeljövőben már nemcsak a hazai, hanem a nemzetközi sikerekre is érdemes lesz.

“A sikereket ebben a klubban felülről lefelé kell megköszönni, a klubtulajdonosai után a vezetőség, és csak aztán a játékosok érdeme a siker. Tudom, hogy a Cityt rengeteg kritika éri a pénzköltés miatt, de itt minden befektetett összeg a klub stabilitását, kiegyensúlyozottságát szolgálja, semmi sem a gyors sikerek miatt történik. Ezek a befektetések pedig a jövőt építik, a jövő pedig sikerekben gazdagnak ígérkezik” – jelentette ki Kompany.

A Manchester Cityre rangadó vár az angol pontvadászatban, szombaton az Arsenal otthonába látogat Manuel Pellegrini csapata: a londoniak sikerének az oddsa 2.87, a döntetlenre 3.50, a manchesteriek győzelmére 2.37 a szorzó.

Az elmúlt szezonban a Manchester City hazai környezetben 6-3-ra verte az Arsenalt, Londonban 1-1-es döntetlent játszott egymással a két gárda.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply