A védelmén javítana az AC Milan

2014. September 27. Saturday in Hírek, Olasz Serie A

Fernando Torres
A Milan 2-2-es döntetlent játszott az Empoli otthonában, a mérkőzésen megszerezte első milanos gólját Fernando Torres.

 

A Milan a Juventus elleni vereség után az Empoli ellen javíthatott volna az olasz bajnokságban, ám Filippo Inzaghi együttese már a 21. percben kétgólos hátrányba került. A milánóiak védelme ezúttal is pocsék formát mutatott, a kedd esti meccsig mindössze egy pontot gyűjtő Empoli könnyedén használta ki a vendégek hibáit.

A Milan az első játékrész végén Fernando Torres első találatával szépített, majd a fordulás után az egyenlítés is gyorsan összejött, de fordítani nem tudtak Inzaghi fiai.

“Elajándékoztuk az első félórát, és mondtam, hogy figyeljünk jobban a pontrúgásoknál, mert egy csapat, amely sikerekre vágyik, nem kaphat ilyen gólokat. Ugyanakkor nagyon komoly erőt mutattunk azzal, hogy visszahoztuk a meccset, azt a Milant szeretném mindig látni” – jelentette ki Inzaghi, aki kifejtette, hogy hasonló gólokat nem kaphat egy, a Bajnokok Ligájába vágyó alakulat.

Az első gólját szerző Torres a meccs után nem volt maradéktalanul elégedett:

“Nagyon boldog vagyok az első gólom miatt, ám ennél sokkal fontosabb lett volna a győzelem. Mindig nehéz olyan csapatok ellen játszani, mint az Empoli, de mi jól reagáltunk, és a második félidőben már jól ment a játék” – jelentette ki Torres a meccs után.

A Milan vasárnap a Cesena otthonában lép pályára. A hazaiak a Parma legyőzésével kezdték az idényt, de az azt követő három mérkőzésen csak egy pontot szereztek. A házigazdák győzelmére 6.00 az odds, döntetlenre 3.60, a Milan diadalára 1.61 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply