Fontos a jó start Torinóban

2014. September 27. Saturday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Giorgio Chiellini
Giorgio Chiellini szerint a Juventus egész szezonjára pozitív hatással lehet a jó start, de az első komoly próba az Atletico Madrid elleni BL-meccs lesz.

 

A Juventus remekül kezdett idén, az előzetes várakozásokkal ellentétben egyelőre nem mutatkozik visszaesés a nyári edzőváltás ellenére. Massimiliano Allegri csapata mind az öt eddigi meccsét megnyerte, négyszer győzött a bajnokságban, és a Bajnokok Ligájában is győzelemmel debütált. Ráadásul az olasz bajnoki címvédő eddig még gólt sem kapott, legutóbb szerdán a Cesenát verte nagyon simán, 3-0-ra.

Chiellini elégedett a csapat eredményeivel, külön kiemelve, hogy a védelem hatékonysága kulcs lehet az idei sikerekben, ahogy a remek rajt is, amely hosszan kitartó lendületet adhat.

“Elégedettek vagyunk a jó rajttal, a kezdés jó jele annak, hogy erősek tudtunk maradni még egy olyan mozgalmas nyár után is, mint amin túl vagyunk. Emellett a következő meccsek kapcsán is jók az előjelek, Arturo Vidal is visszatért. De ez még csak a rajt, tudjuk, hogy folytatni kell a munkát nap, mint nap. Ráadásul a Bajnokok Ligája más kihívás, mint a bajnokság, a madridi meccs egy jó vizsga lesz” – utalt Chiellini a Juventus jövő heti BL-fordulóra, amelyben a Juventus ellenfele az Atletico Madrid lesz.

Allegri csapata szerdán lép pályára az Atletcio Madrid otthonában: a hazai győzelem oddsa 2.15, a döntetlenre 3.20, a vendégek sikerére 3.20 a szorzó.

A madridiak szerdán 1-0-ra verték az Almeriát a spanyol bajnokságban.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply