Mandzukic játszhat a Sevilla ellen

2014. September 27. Saturday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Mario Mandzukic
Mario Mandzukic az Olimpiakosz elleni találkozó óta nem lépett pályára, Diego Simeone azonban bízik benne, hogy a horvát csatár a Sevilla ellen ismét bevethető lesz.

 

A nyáron szerződtetett horvát labdarúgó jól kezdett új csapatában, gólokat szerzett első meccsein, de az Olimpiakosz elleni Bajnokok Ligája-találkozón rögtön a meccs elején súlyos sérülést szenvedett. Mandzukicot egy könyöklés után már az első percekben ápolni kellett, de a vérző orrú csatár így is folytatta. Mandzukic végig is játszotta az összecsapást, sőt, gólt is szerzett a 3-2-es vereséggel végződött összecsapáson.

A találkozó másnapján derült ki, hogy a horvát focista súlyos sérülést szenvedett, orrtörése után még kisebb műtétre is szorult. Mandzukicnak néhány hét pihenőt jósoltak, de Simeone reméli, hogy támadója már a hétvégi bajnoki rangadón csapata rendelkezésére állhat.

“Meglátjuk, de nagyon bízunk benne, hogy a meccs előtti utolsó edzésen megfelelően mozog majd, és akkor akár kezdhet is. Az mondjuk tény, hogy csütörtökön már semmi baja sem volt” – jelentette be az Atletico Madrid vezetőedzője.

A bajnoki címvédő szombaton a Sevillát látja vendégül a Primera Divisionban, a madridiak negyedik helyen állnak, míg a Sevilla harmadik a tabellán.

A hazai győzelem oddsa 1.66, a döntetlenre 3.75, a vendégek sikerére 5.00 a szorzó.

A két csapat elmúlt szezonban lejátszott sevillai összecsapását 3-1-re nyerte az Atletico Madrid, míg a madridi bajnoki 1-1-es döntetlennel végződött. A Sevilla legutóbb 2010-ben tudott győzni szombati ellenfele ellen.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply