Mourinho óvja Diego Costát

2014. September 27. Saturday in Angol Premier Liga, Hírek

Jose Mourinho
Jose Mourinho továbbra sem számít minden meccsen Diego Costára, aki még mindig nincs százszázalékos fizikai formában.

 

A Chelsea menedzsere már korábban kijelentette, hogy a spanyol támadó nincs olyan formában, hogy egy héten két meccset végigjátsszon, ezért Mourinho csak minden második találkozón nevezte kezdőbe. A nyáron igazolt válogatott labdarúgó korábbi combizom-sérülése után még nem nyerte vissza teljesen a formáját, Mourinho pedig jobbnak látja, ha Diego Costa addig nem szerepel minden alkalommal.

“Szombaton kezdeni fog, de ettől még a kérdés adott. Nem tudjuk, hogy meddig bírja, és azt sem, hogy ha végigjátssza a meccset, akkor tud-e szerepelni a BL-ben” – mondta Diego Costa kapcsán Mourinho.

Mourinho ugyanakkor kijelentette, hogy ez a probléma még nem érdekli, mert csak a Chelsea következő meccsére koncentrál, a londoniak az Aston Villa ellen lépnek pályára a Stamford Bridge-en.

A menedzser azt is bejelentette, hogy Ramiresre hosszabb ideig nem számíthat a csapat, mert izomsérülés miatt körülbelül egy hónapra kidőlt a sorból.

A listavezető Chelsea szombati sikerének az oddsa 1.22, a döntetlenre 7.00, a harmadik Aston Villa győzelmére 16.00 a szorzó. Arrra, hogy Diego Costa betalál a bajnokságban, 1.66 az odds.

A Chelsea 2-1-re nyert a Bolton ellen a Ligakupában legutóbb, míg az Aston Villa még a hétvégén 3-0-ra kapott ki az Arsenaltól a bajnokságban.

Az elmúlt szezonban a Chelsea hazai pályán 2-1-re verte az Aston Villát, amely tavasszal 1-0-s sikerrel vágott vissza.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply