Ancelotti még nem tudja, ki kezd a kapuban

2014. September 27. Saturday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti nem tart attól, hogy Cristiano Ronaldo a nyáron elhagyja a Real Madridot, a királyiak vezetőedzője még nem tudja, ki kezd a Villarreal ellen a kapuban.

 

A portugál aranylabdás remekel idén is, annak ellenére, hogy a világbajnokság után több sérüléssel is bajlódott. Ronaldo ennek ellenére csak néhány meccset hagyott ki ebben a szezonban, négy bajnokin már kilenc gólnál jár.

A királyiak keddi, Elche elleni találkozóján négyszer vette be az ellenfél kapuját, ezzel oroszlánrészt vállalva az 5-1-es hazai sikerből. Ronaldo kapcsán azonban nemcsak az eredmények, hanem a pletykák is jelentősek. Egyre többet hallani, hogy Ronaldo vissza akar térni a Manchester Unitedbe, amely már el is különített egy jelentősebb összeget arra az esetre, ha jövőre sikerül megegyezni a madridiakkal.

Ancelotti azonban nem aggódik amiatt, hogy egyik legjobbja elhagyja a csapatot.

“Ezek csak szavak. Ronaldo jól érzi itt magát, egy igazi profi” – mondta Ancelotti.

A vezetőedző kijelentette, hogy még nem tudja, ki fog kezdeni a Villarreal ellen a kapuban.

“Ha Iker játszik, akkor az azért lesz, mert ő van jobb formában. Biztosan nem lesz olyan, hogy otthon az egyik, idegenben pedig a másik fog védeni. A pénteki edzés után döntök” – mondta Ancelotti.

A Villarreal szombati győzelmének az oddsa 5.00, a döntetlenre 3.80, a Real Madrid sikerére 1.66 a szorzó.

Az elmúlt szezonban a Real Madrid 4-2-re verte hazai pályán a Villarrealt, amelynek otthonában 2-2-es döntetlent játszottak a csapatok.

Forrás: Unibet

Leave a Reply