Messi nem hibás

2014. September 26. Friday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Lionel Messi
Luis Enrique, a Barcelona vezetőedzője megvédte a csapat legnagyobb sztárját, Lionel Messit a katalán együttes hétvégi, Granada elleni spanyol bajnoki mérkőzése előtt.

 

A Barcelona szerdán, a hétközi fordulóban elveszítette hibátlan mérlegét, miután csupán 0-0-s döntetlent játszott a Málaga otthonában, ezzel vissza is csúszott a tabellán a második helyre, igaz, ugyanúgy 13 ponttal áll, mint a listavezető Valencia. Nemcsak a Barceonát, hanem Lionel Messit is sok kritika érte a mérkőzés után, a csapatot azért, mert nem tudott gólhelyzeteket kialakítani, az argentin aranylabdás pedig szinte észrevehetetlen volt. Luis Enrique vezetőedző azonban megvédte a gárda legnagyobb sztárját.

“Az, hogy Messi nem tudott villogni, nem az ő rossz teljesítménye, hanem a Málaga dicsérete. Az ellenfél rendkívül jól megszervezte a védekezését, mi pedig egyszerűen nem találtuk meg a pályán Messit, így nem tudtuk hozzá eljuttatni a labdát” – fogalmazott Luis Enrique.

Ezzel együtt a katalán együttes zsinórban ötödik alkalommal nem kapott gólt a spanyol bajnokságban, ez legutóbb az 1977/78-as szezonban fordult elő a csapattal.

A hétvégi ellenfél, a Granada saját magához mérten jól kezdte a szezont, hiszen öt forduló alatt begyűjtott nyolc pontot, ezzel a nyolcadik helyen áll, Joaquin Caparros gárdája ugyanakkor a szerdai fordulóban hazai pályán 1-0-ra kikapott a Levantétól.

A Granada a 2010/2011-es szezonban jutott fel az első osztályba, azóta hat alkalommal játszott egymással a két csapat, az andalúz klub egyszer tudott győzni, tavaly 1-0-a verte hazai pályán a Barcát, amely a többi öt meccset egyaránt megnyerte. A Granada a legutóbbi három alkalommal, amikor a Nou Campban játszott, összesen 11 gólt kapott a katalánoktól.

A szombati bajnokin a hazai pályán játszó Barcelona győzelmére 1.12, a döntetlenre 8.50, a Granada sikerére pedig 17.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply