A Schalke felkészülten várja a Borussia Dortmundot

2014. September 26. Friday in Hírek, Német Bundesliga

Jens Keller
Jens Keller szerint a Schalke felvillanyozva várja a Ruhr-vidéki rangadót, a gelsenkircheniek mestere a Bundesliga legfontosabb derbijének hívja a dortmundiak elleni meccset.

 

Jens Keller biztos benne, hogy csapatát nem kell motiválni a hétvégi Bundesliga-rangadóra, a Schalke mestere szerint a Borussia Dortmund elleni meccsek mindig a szezon csúcspontját jelentik. A gelsenkircheniek mestere szerint jól jön a Ruhr-vidéki rangadó, mert így nem kell felpörgetni a játékosokat, akik a Borussia Dortmund ellen mindig kettőzött erővel küzdenek.

A Schalke pocsékan kezdte a szezont, kiesett a Német Kupából, a bajnokságban kedden szerezte első győzelmét, de a Bajnokok Ligájában a Chelsea elleni idegenbeli döntetlennel nyitott. Kedden Keller csapata a Werder Bremen vendégeként szerezte első sikerét, a 3-0-s győzelem alkalmával Max Meyer szerzett vezetést, majd Roman Neustadter növelte a különbséget, a végeredményt pedig Tranquillo Barnetta állította be.

“Az biztos, hogy most senkit nem kell motiválni, erre a meccsre senkinek sincs szüksége külön motivációra. Ez a legnagyobb derbi az országban, és már mindenki alig várja” – jelentette ki a Schalke mestere.

Az elmúlt szezonban a Dortmund 3-1-re nyert Gelsenkirchenben, ahol a két gárda gólnélküli döntetlent játszott. A két csapat elmúlt tíz meccséből négyet nyert a Borussia, kettő végződött döntetlennel, négyszer pedig a Schalke győzött.

A Schalke szombati győzelmének az oddsa 3.50, a döntetlenre 3.75, a Borussia Dortmund sikerére 1.95 a szorzó. Arra, hogy Klaas-Jan Huntelaar betalál a rangadón, 2.05 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply