A vb is veszélybe került Thiago számára

2014. March 31. Monday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Thiago Alcantara

Thiago Alcantara térdszalag-szakadást szenvedett szombaton, ezzel számára véget ért a szezon, és a világbajnoki részvétele is veszélybe került.

 

A spanyol válogatott labdarúgó kezdőcsapat tagja volt a Bayern Münchenben szombaton, ám csak 25 percet játszott a Hoffenheim ellen. A 3-3-as döntetlennel zárult bajnokin a középpályás térdsérülés miatt volt kénytelen cserét kérni, a vasárnapi vizsgálatok pedig nem kecsegtettek jóval.

Thiago térdszalag-sérülést szenvedett, de megúszta a legrosszabbat, csak részleges szalagszakadása van. Ám ez is azt jelenti, hogy a klubszezonban valószínűleg már nem léphet pályára, és még világbajnoki részvétele is erősen kérdéses.

“Az első diagnózis sajnos valósnak bizonyult, Thiago egy elég csúnya sérülést szedett össze a Hoffenheim elleni 3-3-as döntetlennel zárult összecsapáson. A röntgen világosan kimutatta, hogy egy részleges szakadás alakult ki a jobb térdében. A spanyol labdarúgó legalább 14 napig nem edzhet, összesen pedig a nyári igazolás legalább hat-nyolc hetet kénytelen kihagyni. Ez azt is jelenti, hogy Thiago kihagyja a Manchester United elleni BL-negyeddöntőt, de még az esetleges elődöntőt is” – szól a hivatalos tájékoztatás.

Becslések szerint legjobb esetben május közepén térhet vissza a Bayern München játékosa, de valószínűbb, hogy csak júniusban lesz ismét hadra fogható. Utóbbi esetben még a világbajnoki részvétele is veszélybe kerülne.

A Bayern München kedden a Manchester United otthonában lép pályára a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében: a manchesteriek hazai sikerének az oddsa 7.50, a döntetlenre 4.75, a müncheniek győzelmére 1.47 a szorzó.

A két gárda legutóbb a sorozat 2009/2010-es kiírásában csapott össze egymással, akkor a bajorok több idegenben szerzett góljuknak köszönhetően jutottak tovább.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply