Simeone szerint az Atletico Madrid csúcsformában van

2014. March 31. Monday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Diego Pablo Simeone

Az Atletico Madrid szombaton fontos rangadót nyert az Athletic Bilbao ellen, Diego Simeone szerint a Bajnokok Ligája-negyeddöntő előtt csapata csúcsformában van.

 

Az Atletico Madrid nagy meglepetésre vezeti a spanyol bajnokság tabelláját, ráadásul szombaton egy fontos lépés tett célja felé. Simeone gárdája a pontvadászat hétvégi fordulójában idegenbeli rangadót nyert, miután 2-1-re felülmúlta az Athletic Bilbaót. A győzelemmel a madridiak megtartották vezető helyüket a bajnokságban, Simeone pedig elégedett csapata teljesítményét látva.

“Elégedettek vagyunk a játékkal, ez volt a legjobb meccsünk a bajnokságban. Tudtuk, hogy kell játszani, erősek voltunk. Gyorsan visszaszereztük a labdákat, és helyet csináltunk Diego Costának” – mondta Simeone, aki csatárának teljesítményét külön kiemelte:

“Diego Costa folyamatosan fejlődik, napról napra jobb. A fizikai adottságai páratlanok, és képes játékával a csapatra is hatással lenni” – jelentette ki az Atletico Madrid mestere.

Az argentin szakember szerint ugyanakkor nem akar terhet rakni a játékosok vállára a tét miatt, a fontos, hogy élvezzenek minden helyzetet meccsen és edzésen egyaránt.

Az Atletico Madrid kedden a BL-negyeddöntőjének első összecsapásán a Barcelona otthonában lép pályára: a hazai győzelem oddsa 1.50, a döntetlenre 4.50, a vendégek sikerére 7.50 a szorzó. Arra, hogy a madridi gárda jut a legjobb négy közé, 3.25 az odds.

A Barcelona szombaton 1-0-ra verte idegenben az Espanyolt a spanyol bajnokságban.

A Barcelona elmúlt öt, az Atletico Madrid elmúlt hat meccsét megnyerte zsinórban.

A két csapat őszi bajnokija gólnélküli döntetlennel zárult.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply