Vasárnapra felépül Cahill

2016. January 2. Saturday in Angol Premier Liga, Hírek

Gary Cahill
A Chelsea menedzsere, Guus Hiddink bízik abban, hogy Cahill felépül a Crystal Palace elleni találkozóra, amelyen Eden Hazard, Willian és Oscar is szerepet vállalhat.

A Chelsea a szezon közbeni edzőváltás óta első győzelmére vár, a londoniakat átvevő holland szakember abban bízik, hogy erre már vasárnap sor kerülhet. Hiddink alakulata az újév első fordulójában az ötödik Crystal Palace vendége lesz, a szintén londoni gárda kilenc pozícióval és 11 ponttal előzi meg a gyengélkedő címvédőt.

Hiddink a vasárnapi mérkőzés előtt abban bízik, hogy a védelem tengelyében ismét szerepet vállal Gary Cahill, aki bokasérüléssel küzd.

“Cahill nem edzett szerdán, és ez jelzi, hogy problémával küzd. Két nagyon kemény meccsen van túl, a fizikai megterhelés túl nagy volt, de nem történt komoly baj. A bokája sérült, a szalagok egy kicsit talán túl lazák, de még van pár nap, szóval nem vagyok pesszimista” – mondta Hiddink, aki szintén számít Eden Hazard, Oscar és Willian játékára is, mindhárman a feszített tempójú ünnepi időszak alatt szedtek össze kisebb sérülést.

“Oscar meccsen kapott kisebb rúgást, és Eden és Willian is összecsapásokban sérült meg, de már javulnak, minden rendben lesz velük” – tette hozzá a holland.

A Chelsea vasárnap lesz a Crystal Palace vendége az angol bajnokság 20. fordulójában: a hazai győzelemre a szorzó 3.80, a döntetlenre 3.50, a vendégek sikerére 2.10.

A Premier League őszi szakaszában a címvédő hazai pályán 2-1-re kapott ki a Crystal Palace-tól.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply