Vargas szezonjának vége

2015. April 8. Wednesday in Angol Premier Liga, Hírek

Eduardo Vargas

A Queens Park Rangers bejelentése szerint Eduardo Vargas sérülése miatt ebben a szezonban már nem szerepelhet az együttesben. A chilei válogatott a harmadik játékosa a klubnak, akire súlyos térdsérülés miatt az idény során már nem számíthat Chris Ramsey menedzser.

A Premier League-ben szereplő QPR rossz hírt közölt szurkolóival, eszerint a kiesés elől menekülő gárda nem számíthat legjobb játékosára az idény során. A csapat a hétvégén nagyon fontos győzelmet aratott az angol bajnokságban, 4-1-re nyert a West Bromwich Albion otthonában, az első gólt éppen Vargas szerezte. A chilei válogatott labdarúgó viszont nem tudta sokáig erősíteni együttesét, már a 30. percben le kellett cserélni, mert rosszul fogott talajt egy ugrás után.

A térdsérülést szenvedő Vargas kapcsán kiderült, hogy legalább 10-12 hétig nem szerepelhet, vagyis a számára véget ért a szezon.

“A vizsgálatok szerint Vargas térdszalag-sérülést szenvedett, ezzel az ő szezonja véget ért. Sajnos nem az első játékosunk, aki idén súlyos térdsérülést szenvedett, korábban Richard Dunne és Leroy Fer dőlt ki a sorból” – szól a QPR bejelentése.

Ugyanakkor a klub szerint Dunne és Fer már közel áll a visszatéréshez, mindketten még ebben a hónapban számíthatnak rá, hogy ismét társaikkal edzhetnek.

A QPR kedden az Aston Villa otthonában lép pályára: a hazai győzelem oddsa 2.10, a döntetlenre 3.40, a vendégek sikerére 4.00 a szorzó.

Ősszel a QPR 2-0-ra verte a birminghami együttest hazai pályán.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply