Sergi az Almería új edzője

2015. April 8. Wednesday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Thomas Partey

A spanyol labdarúgó-bajnokság 18. helyén álló Almería hétfőn Sergi Barjuánt nevezte ki vezetőedzőnek, miután egy nappal korábban menesztette Juan Ignacio Martinezt.

Az Almería szombaton nagyon fontos meccset bukott el, hazai pályán 4-1-re kapott ki a Levantétől, és lecsúszott a 18., már kieső helyre. A klub a vereség után nem késlekedett tovább, és vasárnap menesztette Juan Ignacio Martinezt, A szakembert a szezon közben nevezték ki, de még az idényt sem tudta befejezni a klubbal, mindössze 14 meccsen irányíthatta az Almeriát. A klub vasárnap még ideiglenes edzőt nevezett ki a csapat élére Miguel Rivera személyében, de hétfőn már megtalálta az állandó utódot.

A szezon utolsó kilenc meccsére az Almería végül egy egykori spanyol válogatott védőt kért fel, Sergi Barjuánt a szezon végéig bízták meg a szakmai feladatok irányításával. A 43 éves szakvezető játékosként a Barcelonában és az Atlético Madridban szerepelt, a válogatottban pedig 56 alkalommal lépett pályára. Edzőként először a Barcelona utánpótlásában tevékenykedett, majd a Recreativo Huelva felnőtt együttesét vezette. Sergi egykori klubja, a Barcelona ellen mutatkozhat be a spanyol pontvadászat hétközi fordulójában.

A listavezető Barcelona sikerének az oddsa 1.03, a döntetlenre 21.00, az Almería győzelmére 41.00 a szorzó.

Ősszel a katalánok 2-1-re nyertek az Almería vendégeként. Az Almería hét meccse nem győzött, a Barcelona elmúlt nyolc meccsén kivétel nélkül nyerni tudott. Luis Enrique alakulata elmúlt 20 meccséből 19-et megnyert, és csak a Malaga ellen vesztett.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply