Van Persie-nek sem tetszik a Manchester United

2014. February 28. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

A holland támadó is kritizálta saját csapatát az Olimpiakosz elleni vereség után, Robin van Persie szerint lassú és körülményes a manchesteri gárda.
Robin Van Persie

Van Persie szerint vacak formában van a United.

A Manchester United a nyáron nagy változáson ment keresztül, hosszú idő után távozott a kispadról Sir Alex Ferguson. A skót menedzsert honfitársa váltotta, de David Moyesszal egyelőre nem tudja a csapat azt produkálni, amit elvárnak tőle.

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első meccsén a Manchester United 2-0-ra kikapott az Olimpiakosz otthonában, így a nemzetközi porondon való menetelés is veszélybe került. Van Persie a mérkőzés után kritizálta csapattársait, mondván, hogy nem tesznek meg mindig mindent a sikerért.

“Vacak formában vagyunk, rossz helyen állunk a bajnokságban, kiestünk a kupákból, és erre most ez is” – utalt a görögök elleni kudarcra Van Persie, aki azt is elárulta, hogy ő maga is próbált változtatni, ám ez egyelőre nem hozta meg a gyümölcsét.

“Gyakran van, hogy próbálkozom, igyekszek kitalálni valamit, pozíciót váltani, de ez legtöbbször nem sikerül. Lassan játszunk, és így nagyon nehéz komolyat alkotni” – jelentette ki Van Persie.

A Manchester Unitedre most egy hosszabb pihenő vár, legközelebb március 8-án, a WBA elleni bajnokin lép pályára Moyes gárdája: a WBA sikerének az oddsa 4.75, a döntetlenre 3.60, a Manchester United győzelmére 1.72 a szorzó.

A két csapat őszi bajnokiján 2-1-re győzött a birminghami együttes az Old Traffordon. Ezt megelőzően a WBA legutóbb 1984-ben tudta legyőzni a Manchester Unitedet.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply