Jagielka megsérült

2014. February 28. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

Az Everton védője kihagyja a hétvégi bajnoki fordulót és nem léphet pályára az angol válogatott barátságos meccsén sem, a liverpooli keretbe viszont visszatérhet Romelu Lukaku.
Phil Jagielka

Jagielka nem játszhat a hétvégi fordulóban.

Phil Jagielka ebben a szezonban a liverpooli gárda egyik legjobbja volt, többek között a védő remeklésének is köszönhető, hogy az Everton versenyben van még a nemzetközi kupaindulást érő helyek egyikéért. A hetedik helyezett együttes rutinos játékosa eddig mindössze két meccset hagyott ki a szezonban, most azonban legalább egy hétig nem lesz bevethető. Roberto Martinez vezetőedző bejelentette, hogy Jagielka sérülést szenvedett a gárda edzésén, ezért sem klubja, sem a válogatott nem számíthat a játékára. A menedzser szerint a hátvéd combizomsérülése ugyanakkor nem súlyos.

„Az elmúlt napokban Phil érezte a combját, és emiatt biztossá vált, hogy a hétvégén és jövő héten sem lesz bevethető” – jelentette ki Martinez.

Az Everton a hétvégén a West Ham Uniteddel mérkőzik, míg az angol válogatott jövő szerdán Dánia ellen lép pályára barátságos meccsen.

Jagielkához hasonlóan a héten dőlt ki a sorból Lacina Traore is, ugyanakkor jó hír, hogy a csapat legeredményesebb játékosa, Lukaku visszatérhet, a támadó egy bokasérülés miatt februárban egyáltalán nem léphetett pályára.

A hetedik helyezett Everton szombaton látja vendégül a 10. West Ham Unitedet: a hazai győzelem oddsa 1.53, a döntetlenre 4.20, a vendégek sikerére 7.50 a szorzó.

A liverpooliak elmúlt négy bajnokijukból hármat elvesztettek, míg a West Ham öt meccse veretlen a Premier League-ben, utolsó négy bajnokiját pedig megnyerte.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply