Fabregas visszavágásra készül

2014. February 28. Friday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Cesc Fabregas cáfolja a híreket, melyek szerint csapattársai elégedetlenek Lionel Messivel, azt viszont elismerte, hogy csapatának változtatásra lesz szüksége a sikeresség megtartása érdekében.
Cesc Fabregas

Fabregas szerint nincs feszültség a csapaton belül.

A Barcelona az elmúlt hétvégén elveszítette az első helyet a spanyol labdarúgó-bajnokságban, a címvédő a Real Sociedad otthonában kapott ki nagyon simán. A San Sebastian-i találkozón a Barcelona Neymarral és Messivel együtt lépett pályára, ám a sztárok sora sem segített. A motiválatlanul játszó katalánok 3-1-re kaptak ki, és ezzel kénytelenek voltak átadni első helyüket a Real Madridnak.

A meccs után sok kritika érte Messi játékát, állítólag az öltözőben is felerősödtek az argentint bíráló szavak. Messi ebben a szezonban sokat volt sérült, visszatérése óta pedig egyelőre nem találja korábbi formáját, ráadásul a hírek szerint már közel sem olyan lelkes, mint egykoron.

Fabregas ugyanakkor tagadja a csapaton belüli feszültséget:
“Egyáltalán nem igaz, hogy Leót kritika érte. Ráadásul szerintem nincs is miért bírálni, ő a legkiegyensúlyozottabb labdarúgó, akit valaha láttam játszani” – jelentette ki Fabregas.

“Természetesen ő sem boldog a történtekkel, de vasárnap egy új meccs vár ránk, és már csak két és fél hónap van a szezon végéig” – mondta a Barcelona középpályása.

Messi ebben a szezonban 18 bajnokin 14 gólt szerzett. A második helyezett Barcelona vasárnap a 16. Almeríát látja vendégül: a hazai győzelem oddsa 1.05, a döntetlenre 13.00, a vendégek sikerére 34.00 a szorzó. Arra, hogy Messi megszerzi 15. bajnoki találatát a hétvégén, 1.22 az odds.

A két csapat őszi összecsapását 2-0-ra nyerte idegenben az Almería.

Forrás: Unibet

Leave a Reply