Van Persie kihagyja a Tottenham elleni meccset

2014. January 1. Wednesday in Angol Premier Liga, Hírek

A holland csatár nem épül fel 2014 első angol bajnoki fordulójára, amelyet a jelek szerint Wayne Rooney is kénytelen lesz kihagyni.
Wayne Rooney

Rooney játéka is erősen kérdéses 2014 első bajnokiján.

David Moyesnek nem lesz könnyű dolga a Manchester United összeállításánál szerdán, a bajnoki címvédő legjobb támadói nélkül lép pályára a Tottenham elleni rangadón.

Robin van Persie már december 10-e óta nem bevethető, a holland támadó combizom problémákkal küzd. Korábban úgy tűnt, hogy felépülhet 2014 első bajnoki fordulójára, de Moyes bejelentése szerint még várni kell Van Persie visszatérésére.

“Robin még nincs kész, most úgy gondoljuk, hogy még várnia kell, de jó hír, hogy már nem sokat” – jelentette be a Manchester United menedzsere.

A szakember Wayne Rooney állapotáról is új információkkal szolgált, az angol válogatott támadó a Hull City elleni bajnokin kisebb ágyéksérülést szedett össze, ezért kihagyta a Norwich elleni meccset, ám korábban úgy tűnt, hogy a Tottenham ellen vállalni tudja a játékot.

“Wayne-nel bizonytalan a helyzet, kedden nem tudott még edzeni. A meccs napján derül ki, hogy játszhat-e” – mondta Moyes.

A szakember azt is elárulta, hogy várhatóan januárban sikerül megerősíteni a keretet, vagyis néhány jelentősebb igazolás várható Manchesterben.

“Igyekszünk új játékosokat idehozni, de tény, hogy a januári átigazolási időszak nem a zseniális üzletek megkötésének az időpontja. De reméljük, hogy sikerül megerősödnünk” – tette hozzá a Manchester United nyáron kinevezett menedzsere.

A Manchester United elmúlt öt bajnokijából négyet megnyert, legutóbb a Newcastle United győzte le 1-0-ra. A Tottenham háromszor nyert, egyszer ikszelt, egyszer pedig kikapott, az eredménytelenség miatt a klub vezetése menesztette Andre Villas-Boast.

A United győzelmére 1.80 az odds, a döntetlenre 3.80, a Tottenham sikerére 4.75 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply