Van Gaal nem tudja felkészíteni csapatát

2014. December 28. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Wayne Rooney
Louis van Gaal, a Manchester United menedzsere nem érti, hogy amit a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség és az Európai Labdarúgó Szövetség tilt, azt Angliában hogyan engedélyezhetik.

 

Az angol Premier League a topligák közül az egyetlen, ahol decemberben sincs megállás, a csapatok játszottak 26-án és teljes fordulót rendeznek két nappal később, 28-án is. Louis van Gaal ki is akadt a zsúfolt program miatt.

“A FIFA és az UEFA is tiltja, hogy 48 órán belül legyen két mérkőzés, Angliában bezzeg engedik ezt. Képtelen vagyok felkészíteni úgy a csapatomat, ahogy szeretném. Csapatrészeken belüli gyakorlásnak, 11 a 11 elleni játéknak, a teljes együttest érintő edzésnek és az ellenfélre szabott célzott felkészülésnek is szerepelnie kellene az edzésprogramban. Ezt most képtelenség megtenni” – panaszkodott a Manchester United holland edzője.

A november 2. óta veretlen, a legutóbbi nyolc fordulóban a lehetséges 24-ből 22 pontot begyűjtő Manchester United ahhoz a Tottenham látogat vasárnap, amely szintén remek formában van, a legutóbbi három bajnokiját megnyerte, pénteken például a Leicester City otthonában győzött 2-1-re. A Tottenham a hetedik 30 ponttal, a Manchester United a harmadik 35 ponttal, a listavezető Chelsea-nek 45 pontja van.

A manchesterieknél Adnan Januzaj és Marouane Fellaini játéka vírusos megbetegedés miatt kérdéses, akárcsak Luke Shaw-é, combsérülése miatt pedig Marcis Rojo szinte biztosan nem léphet pályára, akárcsak Angel Di María.

Mauricio Pochettino, a Tottenheam menedzsere ismét számíthat első számú kapusára, Hugo Llorisra, aki felépült sérüléséből, és a szakember annak is örülhet, hogy Harry Kane személyében van egy gólerős csatára, aki beküzdötte magát a kezdőcsapatba, és kiszorította onnan Emmanuel Adebayort és Roberto Soldadót is.

A hazai pályán játszó Tottenham győzelmére 3.25 az odds, a döntetlenre 3.60, a Manchester United sikerére pedig 2.30 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply