Mignolet visszatér a Liverpool kapujába

2014. December 28. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Simon Mignolet
Miután Brad Jones megsérült, visszatérhet a Liverpool kapujába Simon Mignolet, aki a Manchester Unitedtől elszenvedett vereség után került ki a kezdőcsapatból Brendan Rodgersnél.

 

A Liverpool pénteken három nyeretlen bajnoki után tudott ismét győzni, a Burnley-t verte idegenben 1-0-ra, így a kilencedik helyre jött fel a tabellán. Hétfőn a Swansea Cityt látja vendégül, amely az utolsó két meccsét megnyerte, ezzel a nyolcadik helyen tanyázik, és három ponttal előzi meg a Liverpoolt.

Brendan Rodgers, a Vörösök menedzsere valószínűleg ismét Simon Mignolet-nak szavaz bizalmat, aki első számú kapus volt az idény elején, de a Manchester Unitedtől elszenvedett 3-0-s vereséget követően kikerült a kezdőből. Brad Jones állt a helyére, aki azonban a pénteki, Burnley ellen megnyert bajnokin combsérülést szenvedett, le kellett cserélni, Mignolet jött be helyette, és a Swansea ellen is ő fog kezdeni, miután Jones nem épült fel.

“Simon egy nagyszerű ember és egy remek kapus, de ha profinak állsz, akkor tudnod kell kezelni az olyan helyzeteket, hogy a kispadra szorulsz, ha nem teljesítesz megfelelően. Ő így is tett, beszállt a Burnley ellen, remekül védett, és nem kapott gólt. Itt a lehetőség, hogy visszaverekedje magát a kezdőcsapatba” – fogalmazott Rodgers.

Rodgersnek korábban játékosa volt a Swansea mostani edzője, Garry Monk, akit májusban neveztek ki a walesi csapat kispadjára. “Garryvel remekül szerepel a Swansea, amely nagyszerű támadófocit játszik, biztos, hogy nagyon nehéz meccs vár ránk hétfőn” – mondta a Liverpool trénere.

A két gárda októberben már összecsapott egymással a Ligakupában, akkor a Liverpool hazai pályán 2-1-re nyert. A mostani találkozón az ugyancsak otthon játszó Vörösök győzelmére 1.66 az odds, a döntetlenre 4.00, a Swansea sikerére pedig 5.75 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply