Van Gaal Manchesterbe szerződne

2014. May 8. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek

A holland válogatott jelenlegi szakvezetője, Louis van Gaal nagyon szeretné, ha igazak lennének a hírek, és őt neveznék ki a United vezetőedzőjévé.
Wayne Rooney

Rooneyék a következő idényben nem szerepelnek az európai porondon.

A Manchester United vezetőedzői posztja még nem kelt el a következő szezonra, David Moyes menesztése után Ryan Giggs csak az idény végéig kapott megbízatást a klubtól, és az utolsó fordulót követően távozik sikerei helyszínéről. Utódja a hírek szerint a holland válogatott szövetségi kapitánya lehet, aki nem is titkolta, minden vágya, hogy a Unitedet irányíthassa a közeljövőben.

“Nagyon szeretném megkapni ezt a munkát, a United irányítása minden edző számára fantasztikus kihívás. Remélem, én leszek a kiválasztott, de egyelőre még várni kell a döntésre. A média azt gondolja, én leszek a befutó, de a legfontosabb, hogy a Manchester United mit gondol erről” – jelentette ki Van Gaal.

A szakember hozzáfűzte: egyelőre nem éli bele magát a feladatba, mert egyelőre a holland válogatott sikere a legfontosabb számára. Van Gaal első kapitánykodása idején nem tudta kivezetni az Oranjét a 2002-es vb-re, most szeretné kárpótolni a hollandokat azért a kudarcért is.

“Régóta várok a lehetőségre, hogy világbajnokságon szerepelhessek a csapatommal, ezért nagyon fontos nekem a torna” – fogalmazott a szakember, majd hozzátette: egyáltalán nem befolyásolja a munkáját, hogy megkapja-e a United kispadját, elmondása szerint rengeteg ajánlata van, ha Manchesterben nem kell, tud választani magának másik klubot.

A Manchester United az utolsó fordulóban a Southampton vendége lesz. A vörös ördögök számára tét nélküli a meccs, már az Európa Ligára sem kvalifikálhatja magát a jelenleg a hetedik helyen álló együttes.

A Southampton győzelmére 2.60 az odds, a döntetlenre 3.40, a United diadalára 2.62 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply