Monk marad a Swansea élén

2014. May 8. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek

Garry Monk

A következő szezont is Garry Monk irányításával kezdi meg az angol élvonalban jelenleg a 13. helyen álló Swansea együttese.

 

A 35 éves szakember Michael Laudrup februári távozását követően került a csapat élére, de a klub vezetősége csak átmeneti vezetőedzőként nevezte ki, az idény befejezéséig. A néhány hónapja még a Swansea csapatkapitányaként futballozó Monk beváltotta a kinevezéséhez fűzött reményeket, stabil középcsapat volt a gárda az irányítása alatt, és egy pillanatig sem kellett amiatt aggódni, hogy a kieső zónába sodródik a csapat.
Monk három évre szóló szerződést írt alá a Swansea-vel.

“Karrierem legbüszkébb pillanata a mostani. Megtiszteltetés, hogy a klub ilyen sokra tart, hogy megadta számámra ezt a lehetőséget. Életem nagy lehetősége ez, és szeretném megragadni. Nagyon élveztem az edzői munkát, és alig várom, hogy folytathassam a következő idényben is. Ambíciózus terveim vannak, és remélem, a vezetők segítségével sikerül ezeket megvalósítanom” – jelentette ki Monk.

A Swansea vasárnap játssza utolsó szezonbeli bajnokiját, méghozzá a kiesés elől már menekült Sunderland otthonában. A házigazdák néhány hete még kilátástalan helyzetben voltak, a tabella utolsó helyén tanyáztak, de az utóbbi hetekben valósággal megtáltosodtak, az előző öt bajnokijukon négy győzelem és egy döntetlen volt a mérlegük, és szerdai meccsükön bebiztosították bennmaradásukat.

A Sunderland vasárnapi diadalára 2.20 az odds, a döntetlenre 3.40, a Swansea győzelmére 3.20 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply